Košický Oktagon Prime 1 odhalil prvé zápasy, vracia sa František Fodor

Adrián Mečiar|13. mar 2019 o 01:00

v Košiciach sa do akcie vráti aj František Fodor či David Hošek, ktorí už poznajú mená svojich súperov.

Organizácia Oktagon MMA na februárovej tlačovej konferencii v Prahe predstavila novú sériu Oktagon Prime, ktorú bude riadiť skúsený promotér Juraj Winkelmes.

Prvé podujatie tejto série sa uskutoční 26. apríla v nedávno modernizovanej košickej Crow Aréne s kapacitou 3 000 divákov. V hlavnom zápase večera by sa mal predstaviť Jozef Wittner, ktorý naposledy zápasil na októbrovom galavečere Winkelmesovej organizácie East Pro Fight.

Meno Wittnerovho súpera v tejto chvíli nie je známe. Rolu v tom zohráva aj skutočnosť, že tohtotýždňový turnaj Oktagon 11 má na karte niekoľko zaujímavých duelov, z ktorých by za určitých okolností pokojne mohol vzísť Wittnerov oponent. Wittnerov duel by mal byť údajne vypísaný na 5 kôl.

Oktagon Prime už ale potvrdil aj prvé zápasy košického turnaja. Na víťaznú vlnu sa pokúsi vrátiť František Fodor, ktorý vyzve neporazeného Samuela Daňka. Zástupca Octagon Fighting Academy by určite rád prerušil nepríjemnú šnúru prehier a pripísal si prvú výhru od decembra 2016. Domáci talent Daňko však rozhodne bude proti.

Na podujatí sa ukáže tiež bývalý boxer David Hošek. Aj na toho čaká prekážka v podobe miestneho Gabriela Töröka.

V Crow Aréne by sa mali predviesť i ďalšie lákavé mená, a to Ronald Paradeiser, Filip Macek, Denis Tripšanský či Jakub Dohnal.

Foto: Pavol Neruda

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Košický Oktagon Prime 1 odhalil prvé zápasy, vracia sa František Fodor