Khabib z tlačovej konferencie odišiel skôr, ako meškajúci McGregor vôbec dorazil

Adrián Mečiar|5. okt 2018 o 02:00

Napokon sa ale dá povedať, že sme boli svedkami rovno troch individuálnych tlačových konferencií.

Park Theater v Las Vegas včera malo hostiť tlačovú konferenciu s Khabibom Nurmagomedovom a Conorom McGregorom.

Napokon sa ale dá povedať, že sme boli svedkami rovno troch individuálnych tlačových konferencií.

Tlačová konferencia začala nezvyčajne presne vo vopred určený čas. Avšak len za účasti Khabiba a Dana Whitea. McGregor tradične meškal a Khabib stál za svojimi slovami z verejných tréningov, kde povedal, že ak Ír bude meškať, on naňho čakať nebude.

“Sú tri hodiny a ja som tu, ako profesionál. Tlačová konferencia sa začína, na nikoho nečakám O neho sa vôbec nezaujímam, nebudem naňho čakať. Zajtra potrebujem spraviť váhu, mám už naplánovaný program," povedal Nurmagomedov.

Khabib potom okrem iného povedal, že si bez ohľadu na výsledok po skončení duelu s McGregorom rozhodne nepodá ruku. “Určite nie," zdôraznil.

Presne 15 minút po začiatku tlačovej konferencie sa Khabib zdvihol, pozdravil divadlo plné írskych fanúšikov a odišiel. Conor bol stále ešte len na ceste tam. S Khabibom sa tak nestretol.

Po Khabibovi si niekoľko minútové sólo otázok užil Dana White, ktorý, mimochodom, priznal, že stále pracuje na hlavnom zápase pre UFC 230. White už dokonca nevylúčil ani možnosť, že hlavným zápasom predsa bude súboj Natea Diaza s Dustinom Poirierom.

Asi polhodinu po začiatku sa na pódiu konečne objavil aj McGregor, ktorého príchod sprevádzal obrovský jasot publika. “Snažil som sa prísť načas, ale premávka v meste je pred mojím zápasom naozaj hustá,” tvrdil McGregor. “Ale veď vedel, čo ho čaká, ja vždy meškám, tentoraz iba zopár minút. Ochotne z tohto vycúval, našiel cestu, ako sa mi vyhnúť a zdúchol. Nechce byť v spoločnosti mňa a týchto írskych fanúšikov.”

Conor sa opäť obul aj do Khabibovho manažéra, ktorého kvôli jeho minulosti nazýva ´teroristickým špiónom´. “Nechápem, ako je možné, že ten človek vôbec môže žiť v tejto krajine?”

Nezabudlo sa ani na Proper Twelve whisky a McGregor tiež prezradil, že za tento zápas by pokojne mohol zinkasovať aj viac než 50 miliónov dolárov. “Keď budem mať 35 rokov, možno už budem miliardár.”

Na predzápasovej tlačovej konferencii sme sa síce staredownu medzi aktérmi hlavného zápasu podujatia UFC 229 nedočkali, no to by nám malo byť vynahradené na dnešnom vážení.

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Khabib z tlačovej konferencie odišiel skôr, ako meškajúci McGregor vôbec dorazil