Khabib: „Mojím snom je zničiť ho, urobiť z neho v klietke sliepku."

Adrián Mečiar|17. aug 2018 o 02:00

Khabib by chcel McGregora nadobro umlčať.

Celosvetovo populárna hviezda s podporou celého írskeho národa bude čeliť neporazenej dagestánskej mašine. Duel medzi Khabibom Nurmagomedovom a Conorom McGregorom má všetok potenciál na to, aby sa skutočne stal najväčším zápasom v histórii MMA. 

Fanúšikovia si už oddnes môžu kupovať vstupenky na galavečer, na ktorý bude chcieť Nurmagomedov spomínať ako na noc, kedy potrestal Conora McGregora za jeho činy. Najmä za aprílový útok na autobus s bojovníkmi podujatia UFC 223, v ktorom sedel aj Khabib.

Nurmagomedov si chce pripísať jednoznačnú výhru, no zároveň si dobre uvedomuje, že McGregor preňho predstavuje isté nebezpečenstvo. „Rešpektujem ho ako bojovníka, to hej. Ale nie ako človeka," povedal Khabib v nedávnom rozhovore pre TMZ.

Khabib si zároveň uvedomuje, kde preňho McGregor znamená najväčšiu hrozbu. Má len jednu šancu, a to "lucky punch". Má veľmi dobrú ľavačku, no to je všetko. A čo wrestling, grappling?"

Khabib by chcel McGregora nadobro umlčať. „Mojím snom je zničiť ho, urobiť z neho v klietke sliepku."

Súčasný šampión ľahkej váhy si dlho pýtal adresu a čas, aby vedel kde a kedy budú môcť s McGregorom ´dokončiť svoj biznis´. Tieto údaje už má. Svoju šancu dostane 6. októbra v Las Vegas.

 

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Khabib: „Mojím snom je zničiť ho, urobiť z neho v klietke sliepku."