Keržakov sa vrátil do tímu Zenitu

SITA|28. sep 2012 o 14:31

Keržakova preradil Spalletti do rezervného tímu, pretože spolu s Igorom Denisovom odmietli hrať a trénovať.

PETROHRAD. Najlepší strelec futbalového klubu Zenit Petrohrad v tejto sezóne Alexander Keržakov uzavrel prímerie s trénerom Lucianom Spallettim a je späť v tíme úradujúceho ruského majstra.

"Keržakov mal pohovor so Spallettim, po ktorom mu taliansky kouč oznámil, že môže trénovať s prvým mužstvom," oznámil hovorca petrohradského tímu.

Keržakova preradil Spalletti v nedeľu do rezervného tímu, pretože spolu s Igorom Denisovom odmietli hrať a trénovať, kým sa ich plat nepriblíži vysokým príjmom letných zahraničných posíl Hulka a Axela Witsela.

Druhý z rebelov Denisov podľa klubového hovorcu zostáva v B-tíme, musí sa trénerovi ospravedlniť. Nemenovaný zdroj tvrdí, že Keržakovova situácia bola o niečo priaznivejšia ako Denisovova, pretože ultimatívne nežiadal zvýšenie platu.

Útočníka Keržakova aj stredopoliara Denisova nominoval tréner ruskej reprezentácie Fabio Capello na októbrové zápasy kvalifikácie MS 2014 s Portugalskom a Azerbajdžanom.

Keržakov v deviatich zápasoch tohto ročníka najvyššej ruskej súťaže strelil šesť gólov, ďalší môže pridať v sobotu proti Lokomotivu Moskva.

Súvisiaci obsah

Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Keržakov sa vrátil do tímu Zenitu