Po zraneniach prišla zdrvujúca rana. Vémola oznámil vážne osobné problémy

Karlos Vémola.
Karlos Vémola. (Zdroj: Youtube)
SvetMMA|11. jan 2022 o 11:53

"Terminátor" prežíva ťažké životné obdobie.

Newsletter SvetMMA: Týždeň V klietke - prihláste sa na odber na e-mail na tomto odkaze >>>

PRAHA. Karlos Vémola musí riešiť nepríjemné osobné problémy. Český bojovník na sociálnych sieťach oznámil rozchod so slovenskou partnerkou Lelou Ceterovou, s ktorou má dve deti.

Dôvodom má byť údajne nevera.

"Ja nikdy neperiem špinavú bielizeň na sociálnych sieťach. Dnes však jednoducho nemôžem inak, pretože sa všade objavujú články, ako Vémola zase rieši neveru a niekoho podvádza," začal na úvod emotívneho príspevku Vémola.

"To je akurát obrana mojej ženy, pretože som v podstate prišiel na to, že má pomer, takže ich najlepšia obrana je to, že je Vémola podvodník. To, že má borec pomer so ženou iného frajera, je už nechutné samo o sebe, ešte keď je 6 týždňov po pôrode, ale horšie je, že to bol môj dobrý kamarát," ozrejmil populárny bojovník.

Vémola zároveň povedal, že medzi ním a jeho partnerkou je definitívny koniec, no stále je pripravený ju podporiť. Chce sa aj naďalej podieľať na výchove detí, ktoré miluje.

"Na pár týždňov sa musím vypariť zo sociálneho sveta. Neviem, čo mám so sebou robiť. Problémov mám dosť. So zdravím, s rodinou, so všetkým," uviedol.

Newsletter SvetMMA: Týždeň V klietke - prihláste sa na odber na e-mail na tomto odkaze >>>

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Po zraneniach prišla zdrvujúca rana. Vémola oznámil vážne osobné problémy