Kaliská a Martikán dostali od ministra pamätné medaily

TASR|28. aug 2008 o 13:26

Bratislava 28. augusta (TASR) - Príslušníci Vojenského športového centra Dukla Banská Bystrica Elena Kaliská a Michal Martikán si vo štvrtok prevzali ...

Bratislava 28. augusta (TASR) - Príslušníci Vojenského športového centra Dukla Banská Bystrica Elena Kaliská a Michal Martikán si vo štvrtok prevzali od ministra obrany Jaroslava Bašku za dosiahnuté výsledky na olympiáde v Pekingu pamätnú medailu ministra obrany I. stupňa.

"Som rád, že dve zlaté medaily získali práve vojenskí športovci a takto prispeli k skvelému úspechu nielen Slovenskej republiky, ale aj k prestíži nášho rezortu a vojenského športu. Za vaše dlhoročné snaženia a za vaše úspechy vám úprimne ďakujem," povedal minister. Kaliská a Martikán, ktorí v Dukle pôsobia ako športoví inštruktori, spolu s ďalšími športovými funkcionármi diskutovali s Baškom o situácii vo vojenskom športe a predovšetkým vodnom slalome. Minister sa zaviazal, že pomôže vyriešiť situáciu s rekonštrukciou šatní vo vodáckom areáli v Liptovskom Mikuláši, ktoré nespĺňajú dnešné štandardy.

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Kaliská a Martikán dostali od ministra pamätné medaily