Kajrat na úvod ligy remizoval 3:3, viedol aj dva razy prehrával

(Autor: SME - Tibor Somogyi)
SITA|10. mar 2013 o 16:07

Slovenský futbalový tréner Vladimír Weiss st. sa pri svojom súťažnom debute na lavičke kazašského mužstva FK Kajrat Almaty musel uspokojiť s 1-bodovým výťažkom.

ALMATY. Zverenci niekdajšieho kouča reprezentácie SR v sobotu v 1. kole najvyššej domácej súťaže doma proti tímu Žetysu Taldykorgan pred vlastnými fanúšikmi viedli, ale aj dva razy prehrávali.

Konečnú podobu výsledku dal v 88. min striedajúci Oleg Nedaškovskij. O prvé dva presné zásahy Kajratu sa postaral Momodou Ceesay, donedávna hráč MŠK Žilina. Gambijský útočník odohral celý duel rovnako ako stopér Ľubomír Michalík. Stretnutie sledovalo 6000 divákov.

"Samozrejme, že prvý zápas je vždy dôležitý a my sme doma chceli potešiť našich priaznivcov. Nepodarilo sa nám však zvíťaziť. Začali sme veľmi zle, hráči sa slabo pohybovali, ale napriek tomu sme strelili gól. Do druhého polčasu sme vstúpili s chybami. Dnes si zle počínala celá obrana, predviedli sme však obrovské odhodlanie a získali sme aspoň bod. Nabudúce sa pokúsime zredukovať počet zaváhaní a zahrať lepšie," povedal V. Weiss na tlačovej besede. Kajrat v piatok 15. marca bude hrať v Astane s miestnym FK.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Kajrat na úvod ligy remizoval 3:3, viedol aj dva razy prehrával