Káder SR "21" už kompletný, Galád zúži nomináciu v sobotu

SITA|10. nov 2011 o 19:08

"Lekári toho majú dosť, viacero hráčov sa nachádza v regeneračnom režime," informuje tréner Galád.

SENEC. Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Ivan Galád má na seneckom sústredení pred blížiacim sa dôležitým duelom vo Francúzsku s domácimi rovesníkmi (hrá sa v pondelok 14. 11. o 20.45 h v Angers, pozn.) v 9. skupine kvalifikácie o postup na ME 2013 do Izraela už k dispozícii kompletný káder.

Ako kouč vo štvrtok podvečer informoval agentúru SITA, v tíme vládne dobrá atmosféra a nikto z nominovaných hráčov nemá zdravotné problémy.

"Pracujeme v dvoch skupinách. Jedna absolvovala s mojimi asistentmi dopoludnia regeneračný program, pretože dvanásť hráčov malo v nohách ligové zápasy, druhá sa pripravovala intenzívnejšie. Poobede sme mali na programe taktický blok."

"Priamo na ihrisku sme si naznačili náš herný koncept a ukázali sme si prejav Francúzov. Následne sme analyzovali naše predošlé stretnutia. Naskytla sa nám možnosť pozrieť si večerný zápas Francúzov, ktorú sme s radosťou uvítali," opísal kouč slovenskej "dvadsaťjednotky" štvrtkový program svojich zverencov a dodal:

"Lekári toho majú dosť, viacero hráčov sa nachádza v regeneračnom režime. Pred odletom ma čaká ešte jedna mimoriadne náročná úloha a síce zužovanie kádra. Po sobotňajšom tréningu rozhodnem ktorých 18 hráčov odcestuje."

Mladí Slováci sú v 9. kvalifikačnej skupine na čele poradia, keď v doterajších troch dueloch ani raz nezaváhali a dokonca ešte neinkasovali ani jeden gól. Francúzi sú na druhom mieste tiež s deväťbodovým ziskom, ale majú o dva góly horšie skóre (7:0). Vo štvrtok večer však nastúpia doma proti Rumunom, ktorí sú tretí s piatimi bodmi. Na predposlednej 4. pozícii je Kazachstan (2 body), tabuľku uzatvára bez bodu Lotyšsko.

ico

Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov

Brankári: Pavol Bajza (MFK Dubnica), Patrik Le Giang (MFK Zemplín Michalovce), Matej Rakovan (MŠK Žilina)

Obrancovia: Róbert Pillár (FK Senica), Matúš Čonka (MFK Košice), Tomáš Košút (1. FC Slovácko/ČR), Kristián Kolčák, Lukáš Pauschek (obaja ŠK Slovan Bratislava), Marián Kolmokov (FC Nitra), Norbert Gyömbér (Dukla Banská Bystrica)

Stredopoliari: Samuel Štefánik, Jakub Holúbek (obaja AS Trenčín), Ján Greguš (Baník Ostrava/ČR), Filip Kiss (Cardiff City/Angl.), Juraj Vavrík (MFK Ružomberok), Marek Hlinka (Dukla Banská Bystrica), Jakub Paur (FC ViOn Zlaté Moravce), Róbert Valenta (1. FK Příbram/ČR)

Útočníci: Róbert Mak (1. FC Norimberg/Nem.), Milan Lalkovič (FC Chelsea/Angl.), Peter Mazan (AS Trenčín), Arnold Šimonek (FC Nitra)

Náhradníci:

Obrancovia: Oliver Práznovský (MFK Ružomberok), Peter Kavka (MFK Košice)

Stredopoliari: Milan Ferenčík (Baník Ostrava/ČR), Kamil Karaš (MFK Košice), Jakub Považanec (Dukla Banská Bystrica)

Útočníci: Lukáš Hutta (FC Petržalka 1898), Matúš Mikuš (FC Nitra), Dávid Guba (1. FC Tatran Prešov), Ákos Szarka (ŠK SFM Senec)

Realizačný tím:

Tréner: Ivan Galád

Asistent trénera: Norbert Hrnčár

Hlavný vedúci: Jozef Valovič

Tím manažér: Samuel Slovák

Technický vedúci: Dávid Vailing

Tréner brankárov: Stanislav Seman

Lekár: Pavel Malovič

Psychológ: Juraj Mrázik

Fyzioterapeut: Pavel Purdek

Masér: Mário Prelovský

Kustód: Štefan Balla

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Káder SR "21" už kompletný, Galád zúži nomináciu v sobotu