Juventus peniaze za Téveza neuvidí, získal kvarteto hráčov

Carlos Tévez bol veľkou oporou Juventusu Turín.
Carlos Tévez bol veľkou oporou Juventusu Turín. (Autor: SITA/AP)
TASR|13. júl 2015 o 18:00

Juventus zaplatil Boce Juniors tri a pol milióna za dvojročné hosťovanie útočníka Guida Vadalu, ďalšie tri za práva na Rodriga Bentancura Colmana, Franca Sebastiana Cristalda a Adriana Andresa Cubasa.

TURÍN. Úradujúci taliansky futbalový majster Juventus Turín zverejnil v pondelok detaily prestupu Carlosa Téveza do argentínskeho tímu Boca Juniors. Účastník Serie A predal kanoniera za šesť a pol milióna eur.

Peniaze neuvidí. Argentínčanom zaplatil tri a pol milióna za dvojročné hosťovanie útočníka Guida Vadalu. A ďalšie tri milióny eur za práva na Rodriga Bentancura Colmana, Franca Sebastiana Cristalda a Adriana Andresa Cubasa.

Informovala o tom agentúra AP.

Juventus získal na hosťovanie útočníka Guida Vadalu.

V drese Juventusu hral Tévez od roku 2013. V uplynulej sezóne dal v Serii A a v Lige majstrov dokopy dvadsaťsedem gólov. S mužstvom sa tešil zo zisku dvoch ligových titulov, Talianskeho pohára a druhého miesta v minulom ročníku Ligy majstrov.

Na Apeninskom polostrove mal ešte rok platnú zmluvu. Viackrát v priebehu sezóny sa však vyjadril, že sa chce vrátiť do rodnej krajiny.

Tridsaťjedenročný Argentínčan hral za Bocu profesionálne v rokoch 2001 až 2004. Na konto mu vtedy pribudol triumf v Pohári osloboditeľov a v Interkontinentálnom pohári.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Juventus peniaze za Téveza neuvidí, získal kvarteto hráčov