Jurčo sa zranil

SITA|17. sep 2011 o 13:35

Hokejový útočník Tomáš Jurčo nedohral pre menšie zranenie v oblasti bedra prípravný turnaj nádejí NHL v Traverse City.

DETROIT. Jurčo sa zranil v zápase talentov Detroitu proti Minnesote. "Už sa cítim lepšie. Nehral som v ďalších dvoch zápasoch, ale nie preto, že by sa môj stav zhoršoval. Dúfam, že bude na hlavný kemp v poriadku a ukážem sa v ňom v dobrom svetle," uviedol podľa portálu Left Wing Lock Jurčo.

Rodák z Košíc nastupoval na turnaji v Traverse City v prvom útoku Red Wings spoločne s Joakimom Anderssonom a Gustavom Nyquistom. Aj keď v súbojoch nebodoval, ukázal svoj ofenzívny talent. "Myslím, že sme vytvorili dobrý útok. Boli sme všetci z Európy, čo nám veľmi rýchlo pomohlo nájsť zhodu v hre," povedal Jurčo.

Osemnásťročný talent porovnávajú s hviezdou Red Wings Pavlom Daciukom. "Je len jeden Daciuk a on je skvelým hráčom. Je pre mňa veľkou cťou, ak ma s ním porovnávajú. V NHL dokázal veľa a ak by som sa k tomu priblížil, bolo by to skvelé," doplnil Jurčo, ktorý sa už teší aj na stretnutie s Henrikom Zetterbergom. Košický odchovanec by mal aj nasledujúcu sezónu stráviť v tíme QMJHL Saint John Sea Dogs, s ktorým naposledy vyhral Memorial Cup.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Jurčo sa zranil