Jose Aldo má pre Frankieho a Conora odkaz

Po prehre Conora nad Nate Diazom sa hneď začalo špekulovať o obhajobe titulu v pérovej váhe. Jose Aldo je na súboj pripravený.

Momentálne Conor znáša drvivú prehru, ktorú utŕžil v zápase s Nate Diazom. Návrat do divízie featherweight je tak viac ako reálny. Výzvu mu už stihol adresovať Frankie Edgar, Jose Aldo má ale na situáciu iný názor.

„Frankie ´The Answer´ Edgar, počul som, že si žiadal o titulový zápas. Ako bojovníka ťa rešpektujem, ale poďme sa pozrieť na fakty: dva krát si prehral s Bensonom Hendersonom pred tým, ako si prešiel do pérovej divízie a bojoval o titul proti mne bez toho, aby si mal v 145ke predtým aspoň jeden zápas. Bol to skvelý duel, ale všetci vedia ako to dopadlo. Nemôžeš len tak prísť a ´rušiť líniu´, musíš počkať, pretože zatiaľ nemáš právo žiadať takéto zápasy,“ vyjadril sa Aldo na adresu potencionálneho vyzývateľa a bývalého šampióna ľahkej váhy Frankie Edgara.

Samozrejme neostalo iba pri Edgarovi, svoje si odniesol aj terajší šampión. „Conor McGregor: Namiesto utekania do iných váhových kategórii a hovorení hlúpostí o mojej osobe, mal by si svoj čas využiť prospešnejšie a ísť do reálneho gymu, kde by si sa učil reálne jiu-jitsu. Budem na teba pripravený na UFC 200, takže môžeme vyvrátiť všetky pochybnosti.“

Jose potom vyzval aj popredných predstaviteľov UFC, aby tento zápas naplánovali. UFC 200 sa odohrá 9. júla v novej Las Vegas Aréne.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Jose Aldo má pre Frankieho a Conora odkaz