Jedna éra klubu sa končí. Totti nastúpi za AS Rím posledný raz

(Autor: Facebook)
SITA|25. máj 2017 o 17:02

Legendárny útočník pôsobí v A-tíme od roku 1992.

RÍM. Taliansky futbalista Francesco Totti si v nedeľu poslednýkrát oblečie dres AS Rím počas súťažného zápasu.

Štyridsaťročný rímsky rodák, ktorý pôsobí v A-tíme tohto klubu od roku 1992, potvrdil túto informáciu prostredníctvom svojej facebookovej prezentácie.

Cítim, že moja láska k futbalu neprejde. Je to vášeň, moja vášeň. Je taká hlboká, že ju zrejme nebudem môcť prestať živiť. Nikdy.


Francesco Totti, taliansky futbalista

"Rím - FC Janov, nedeľa 28. mája 2017, poslednýkrát, keď budem mať na sebe dres AS. Nie je možné povedať zopár slovami, čo pre mňa tie farby znamenali, znamenajú a budú znamenať. Vždy. Cítim, že moja láska k futbalu neprejde. Je to vášeň, moja vášeň. Je taká hlboká, že ju zrejme nebudem môcť prestať živiť. Nikdy. Od pondelka som pripravený ísť ďalej. Som pripravený na novú výzvu," uviedol Totti.

Skúsený veterán a dlhoročný reprezentant Talianska možno v nedeľu uzavrie svoju kariéru. Ofenzívny univerzál zasvätil celý svoj futbalový život jedinému mužstvu a od roku 1998 je i kapitánom AS Rím. V klube drží viaceré rekordy.

Keď Totti zavesí kopačky na klinec, má ponuku pôsobiť v Ríme ako funkcionár. Existuje však i možnosť, že jeho kariéra bude pokračovať v inom mužstve.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Jedna éra klubu sa končí. Totti nastúpi za AS Rím posledný raz