Pekelný kop z otočky na telo. Súper Koreshkova skončil s vážnymi zraneniami

Chance Rencountre a kop na telo od Andreya Koreshkova.
Chance Rencountre a kop na telo od Andreya Koreshkova. (Zdroj: Bellator MMA)
SvetMMA|21. feb 2022 o 11:39

Na súboj v známej americkej lige MMA nebude spomínať v najlepšom.

INGLEWOOD. Často sa v zmiešaných bojových umeniach stretávame s dychberúcimi knokautami.

Preto nie je zvláštne, ak si divák pri predstave tvrdého ukončenia zápasu vybaví silný úder päsťou na hlavu bojovníka.

Nie vždy je tomu ale tak, a práve o tomto je prípad, ktorý sa cez víkend odohral v druhej najznámejšej americkej organizácii Bellator MMA.

Presnejšie išlo o turnaj Bellator 274 a hlavný predzápas večera, kde sa fantastickým spôsobom predviedol Rus Andrey Koreshkov proti Američanovi Chanceovi Rencountremu.

Koreshkov privítal bývalého bojovníka UFC v Bellatore naozaj tvrdým spôsobom, keď ho približne po tridsiatich sekundách duelu zasiahol kopom z otočky na telo.

Úder bol tak silný, že Rencountre sa okamžite porúčal na zem a rozhodcovi nezostávalo nič iné, než duel o krátku chvíľu na to ukončiť.

Tu ale príbeh nekončí. Tvrdý kop si vyžiadal presun Rencountreho do nemocnice, kde mu miestni doktori neoznámili práve najlepšie správy.

„Chance Rencountre utrpel zlomeninu piatich rebier a kop Koreshkova ďalej spôsobil aj prepichnutie časti pľúc.

Chance to ale zvláda statočne a pripravuje sa na operáciu. Ďakujeme organizácii Bellator MMA za ich nesmiernu pomoc v celom procese,“ uviedol vo vyhlásení manažéer amerického bojovníka Brian Butler.

Rencountreho čaká v najbližšom čase operácia. Čo sa týka dĺžky rekonvalescencie zo zranení, tá je pre túto chvíľu neznáma.

Na druhej strane bývalý šampión veltrovej divízie Andrey Koreshkov si pripísal tretie víťazstvo v rade, čo ho posúva blízko k titulovej šanci.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Pekelný kop z otočky na telo. Súper Koreshkova skončil s vážnymi zraneniami