Jankech dá v Lučenci šancu aj uzdraveným maródom

SITA|25. mar 2009 o 18:14

Futbalisti corgoňligového klubu FK Dukla Banská Bystrica aj počas reprezentačnej prestávky od 23. marca do 3. apríla intenzívne trénujú.

BANSKÁ BYSTRICA. Zverenci hlavného trénera Jozefa Jankecha v utorok absolvovali herný tréning na prípravnom ihrisku FK Dukla a v stredu trénovali už dvojfázovo.

Ako v tejto súvislosti uviedla oficiálna internetová stránka www.fkdukla.sk, v predpoludňajších hodinách mali "jankechovci" silový tréning v posilňovni a poobedňajšia tréningová jednotka sa uskutočnila na prípravnom ihrisku s prírodným povrchom. "Vzhľadom na reprezentačnú prestávku máme tento týždeň trocha odlišný program," citovala internetová stránka klubu slová hlavného kouča Jozefa Jankecha.

Najstarší aktívny corgoňligový kormidelník zdôraznil, že kým v stredu sa Banskobystričania pripravovali dvojfázovo, vo štvrtok sa budú venovať nácviku štandardných situácií. Ako Jankech ďalej uviedol, jeho zverenci majú veľmi dobré podmienky na trénovanie, lebo majú k dispozícii nielen pomocné ihrisko s prírodným povrchom, ale aj hlavné ihrisko je napriek súčasným poveternostným podmienkam vo veľmi dobrom stave.

"V piatok 27. marca o 13.00 h máme naplánovaný priateľský zápas v Lučenci, kde dostanú príležitosť hráči, ktorí nehrávajú alebo tí, čo boli dlhodobejšie zranení ako Tomáš Hučko, Tomáš Pančík, Dušan Uškovič, Jozef Adámik, Michal Filo a iní. Všetci uzdravení maródi vybehnú na ihrisko, aby sa čo najskôr dostali do hernej pohody. Niektorí hráči nastúpia za juniorku a ostatným chlapcom dávame na víkend voľno," vysvetlil Jankech a pokračoval: "Po víkendovom voľne sa v pondelok zídeme a budeme sa svedomito pripravovať na zápas so Slovanom Bratislava, do ktorého určite nepôjdeme v porazeneckej nálade. Budúci týždeň bude dôležitý aj preto, lebo v apríli a v máji budeme hrať veľa zápasov, takže už toho veľa nenatrénujeme," dodal Jozef Jankech.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Jankech dá v Lučenci šancu aj uzdraveným maródom