Ján Mucha st. sa so Slovanom nedohodol na pokračovaní zmluvy

SITA|1. júl 2008 o 11:12

BRATISLAVA 1. júla (SITA) - Vedenie slovenského corgoňligového futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava a brankár "belasých" Ján Mucha st. sa v minulých dňoch nedohodli na pokračovaní zmluvy. Preto 30-ročný ...

BRATISLAVA 1. júla (SITA) - Vedenie slovenského corgoňligového futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava a brankár "belasých" Ján Mucha st. sa v minulých dňoch nedohodli na pokračovaní zmluvy. Preto 30-ročný brankár Ján Mucha st., ktorý na Tehelné pole prišiel v lete 2007 z českého klubu FK Viktoria Plzeň, ku dňu 30. júna 2008 prestáva byť hráčom Slovana Bratislava.

Odchovanec nitrianskeho futbalu, ktorý v minulosti chytal v Bojniciach, Prievidzi, Partizánskom, Nitre a Ružomberku, je po Pavlovi Sedlákovi, Danielovi Kosmeľovi a Martinovi Švestkovi už štvrtým hráčom belasých, ktorý v novom ligovom ročníku už nebude obliekať dres Slovana. Ako v tejto súvislosti uviedol riaditeľ pre komunikáciu ŠK Slovan Bratislava Martin Urmanič, vedenie klubu sa spomenutému kvartetu dnes už bývalých hráčov poďakovalo za výkony, ktoré pre belasé farby počas pôsobenia na Tehelnom poli odovzdali, a poprialo im veľa športového šťastia v nových kluboch. Sedlák a Kosmeľ by v nastávajúcej sezóne 2008/2009 mali hrať v Interi Bratislava, Švestka a Mucha st. si nový angažmán v týchto dňoch ešte iba hľadajú.

Nachádzate sa tu:
Domov