Jágr dostal od Omska ponuku na 35 miliónov dolárov

Jaromír Jágr v drese Rangers.
Jaromír Jágr v drese Rangers. (Autor: SITA, AP)
SITA|27. jún 2008 o 17:35

Vedenie ruského hokejového klubu Avangard Omsk ponúklo českému veteránovi stále v službách New York Rangers Jaromírovi Jágrovi trojročný kontrakt, uviedol to americkéhý denník New York Post.

NEW YORK 27. júna (SITA) - Podľa amerického denníka New York Post vedenie ruského hokejového klubu Avangard Omsk ponúklo českému veteránovi stále v službách New York Rangers Jaromírovi Jágrovi trojročný kontrakt na 35 miliónov dolárov.

Už dávnejšie je však známe, že Rangers sú pre 36-ročnú českú hokejovú hviezdu, ktorá sa prvého júla stane voľným hráčom, prioritným riešením svojej hokejovej budúcnosti. Ako v tejto súvislosti uviedol generálny manažér "jazdcov" Glen Sater, Jágr doteraz neodpovedal na predloženú ponuku, ktorú mu vedenie Rangers po sezóne predostrelo. "S agentom Jaromíra Jágra Patom Brissonom som hovoril už minulý týždeň a pri našom stretnutí som mu povedal, že náš klub chce s Jágrom podpísať novú zmluvu.

No do dnešného dňa som od neho nedostal žiadnu odpoveď. Viac k tejto veci povedať neviem. Ak Jágr chce, môže sa zaradiť medzi voľných hráčov, alebo môže podpísať nejakú ponuku z Európy. To je všetko jeho právo. Ja však neviem, aké má v súčasnosti plány," vysvetlil situáciu okolo Jágra generálny manažér New York Rangers Glen Sater. Ten tiež uviedol, že Jaromír Jágr chystá v piatok v Prostějove tlačovú konferenciu.

V súčasnosti sa dá tiež predpokladať, že pozornosť "jazdcov" sa môže postupne z Jágra zamerať na ďalšieho veterána, ktorého funkcionári Rangers chcú získať do svojho tímu, na švédskeho stredného útočníka Toronta Matsa Sundina, ktorý sa v utorok 1. júla tiež stane voľným hráčom.

Nachádzate sa tu:
Domov