Ivan Buchinger podpísal exkluzívny kontrakt s XFN

Vladimír Bilohuščin|30. sep 2018 o 02:00

Hviezdny bojovník sa pridal ku Karlosovi Vémolovi.

Organizácia XFN priniesla v podobe živého vysielania promotéra Petra Kareša novú nádielku informácií. Určite tou najzaujímavejšou bolo podpísanie nového kontaktu s hviezdnym Ivanom Buchingerom. A nie hocakého!

„Mám obrovskú radosť, že môžeme oznámiť, že sme s Ivanom uzavreli dlhodobú spoluprácu, ktorá nie je na jeden alebo dva zápasy, ale na zápasov desať,“ prezradil Kareš, ktorému je veľkou cťou, že Ivan dal prednosť práve XFN pred ruskou M-1 Global, kde bol šampiónom pérovej váhy.

Podpisom dlhodobého kontraktu sa tak Buchinger zaradil ku Karlosovi Vémolovi, ktorý má podobnú zmluvu a je už neodmysliteľnou súčasťou organizácie. A práve z XFN chce ´Terminátor´ preniknúť späť do UFC, kde má nakročené aj zástupca MMA Spirit.

„Podľa mňa je najúspešnejším bojovníkom Slovenska. Pre niekoho je to Deák, pre niekoho Végh, ja hovorím Buchinger a myslím si, že k tomu mám pádne dôvody,“ pokračuje Kareš. Ten poukázal na famózne skóre a opasky vo svetovo uznávaných organizáciach ako M-1 či Cage Warriors, jednotky na Britských ostrovoch.

Ivana uvidíme v akcii už v novembri na nabitej bratislavskej štartovke a aj keď meno jeho súpera zatiaľ nie je potvrdené, môžeme očakávať súpera minimálne európskeho formátu. „Asi najsilnejším Ivanovým momentom bolo, keď sme hovorili s jeho manažérom a ten nás informoval, že Ivan je pripravený poraziť kohokoľvek na planéte.“

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Ivan Buchinger podpísal exkluzívny kontrakt s XFN