Ivan Buchinger po operácii: Bolesť je môj kamarát

(Zdroj: Facebook: Ivan Buchinger)
Vladimír Bilohuščin|24. nov 2021 o 15:58

Držiteľa dvoch opaskov čaká rekonvalescencia.

DUNAJSKÁ STREDA: Včera organizácia Oktagon MMA oficiálne oznámia zmenu v hlavnom zápase 29. podujatia, ktoré sa uskutoční začiatkom decembra v Brne. Po nepríjemnom zranení z boja o celkovo tretí titul vypadol hviezdny Ivan Buchinger a jeho miesto tak musel obsadiť Bojan Veličković.

Buchinger po náročnej príprave neskrýval sklamanie, keďže veril vo svoje schopnosti.

"Niekedy stačí iba sekunda a prepíše všetky plány a prípravy. Bola to nešťastná náhoda na tréningu, ktorá sa skončila s nepríjemným zranením.

Dúfal som, že to nebude také vážne, stačí pár dní a môžem pokračovať. Tešil som sa na zápas, dal som do toho všetko a tak strašne som si veril, že to dokážem."

Zranenie sa nakoniec ukázalo vážnejšie ako Buchinger predpokladal a tak šampión ľahkej a perovej váhy musel podstúpiť operáciu kolena. Tú dnes úspešne absolvoval a pred sebou tak má rekonvalescenciu. Bolesť je ale to posledné, čo rodáka z Gabčíkova trápi.

"Hlásim, že som v poriadku po operácii. Bola to artroskopia kolena, trebalo tam niečo dať do poriadku a ešte mám zlomeninku v píšťalovej kosti. Teraz nasleduje zotavovanie sa.

Bolesť je môj kamarát (úsmev), skôr psychika mi dáva zabrať. Toľko prípravy, sily a teraz na krátko je všetko preč," oznámil Buchinger na sociálnej sieti.

Zatiaľ je otázne, kedy sa šampión vráti do klietky a hlavne, v akom súboji ho uvidíme, keďže na duel s Kozmom čaká celý zástup bojovníkov na čele s Petrom Knížem, ktorý sa taktež lieči zo zranenia.

Promotér organizácie Oktagon MMA Ondřej Novotný taktiež pripomenul, že ak si chce Ivan udžať opasky dvoch divízií, tak ich musí aj obhajovať. Zdá sa tak, že nateraz sa sen o titule v troch váhových kategóriách na čas odkladá.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Ivan Buchinger po operácii: Bolesť je môj kamarát