Ivan Buchinger chce dva opasky!

Vladimír Bilohuščin|21. jan 2019 o 01:00

Šampión XFN sa nebojí žiadneho súpera a je pripravený bojovať.

Dnes sa na sociálnych sieťach objavilo video Ivan Buchingera. Ivan v ňom bilancuje predchádzajúci rok, v ktorom vyhral všetky svoje zápasy a stal sa šampiónom organizácie XFN v pérovej váhe. Čo bolo ale dôležitejšie, prezradil taktiež plány na tento rok.  „V tomto roku by som chcel zápasiť 3-4 krát a ukázať vám najlepšiu šou,“ hovorí Buchinger, ktorý taktiež uviedol, že sa cíti v najlepšej forme v živote.

Samozrejme, najväčšie otázniky stoja nad súbojom s Lajošom Kleinom. K tomu sa síce Ivan priamo nevyjadril, niečo však naznačil. „Je normálne, že každý chce so mnou bojovať. Je mi jedno, kto príde, som na všetkých pripravený a preto netreba ani nikoho menovať. Som šampión a je mi jedno, s kým budem bojovať.“

Trocha svetla priniesol vo svojom live streame aj promotér XFN Petr Kareš, ktorý naznačil, že sa v roku 2019 pravdepodobne dočkáme tohto duelu špičkových bojovníkov. Ivan má ale podľa slov Kareša väčšie plány ako udržanie opasku. Chce totiž po vzore UFC opasky až v dvoch váhových kategóriách. O akú kategóriu by okrem pérovej váhy šlo promotér nekonkretizoval, skôr je ale pravdepodobné, že to bude ľahká váha do 70 kilogramov, kde momentálne o titul zabojujú Kuzník s Djirounom. Uvidíme teda, čo prinesie rok 2019.

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Ivan Buchinger chce dva opasky!