Ivan Buchinger bude obhajovať titul šampióna M-1 v decembri!

Dávid Lukáč|29. okt 2016 o 02:00

Buki je späť!

Súperom nášho najlepšieho bojovníka súčasnosti bude Magomed Idrisov (6-0), ktorý dokázal poraziť výborných bojovníkov vrátane Maxa Cogu, ktorý je „Bukiho“ tímový kolega v nemeckom MMA Spirit. Taktiež porazil aj súčasného M-1 šampióna v ľahkej váhe Alexandra Butenka (v roku 2013, kedy ešte nebol M-1 šampión). Idrisov trénuje v klube "Gorets" ( "Highlander") spolu s kvalitnými borcami, akými sú napríklad Rashid Magomedov, Ruslan Magomedov, Ramazan Emeev, Magomed Sultanakhmedov a ďalší. Idrisov je veľmi komplexný bojovník s výborným strikingom, pričom sa dlho venoval aj WHU-Shu Sanda, kde je aj šampión Ruska v tejto disciplíne. 

Ivan "Buki" Buchinger (31-4), tiež známy ako "hrozba Rusov" je úradujúci M-1 šampión v pérovej váhe. Bojuje za Tím MMA Spirit - jeden z najlepších MMA klubov v Európe. Ivan vedie ohromujúcu sériu 10 víťazných zápasov. Jeho posledná kariérna porážka sa datuje do obdobia pred štyrmi rokmi, keď sa stretol s Conorom McGregorom na Cage Warriors 51 v roku 2012. Od tej doby Ivan zničil každého z jeho súperov, vrátane mien ako Tural Ragimov, Aliyar Sarkerov Michail Korobkov a dokonca aj M-1 šampióna v ľahkej váhe Mansoura Barnaouiho (Barnaoui stratil pás v máji 2016 kvôli porušeniu zmluvy). „Buki“ je taktiež komplexný, s dominantným bojom na zemi. Podľa portálu FightMatrix.com je Ivan Buchinger na 19. mieste v rebríčku pérovej váhy a je tak právom považovaný za jedného z najlepších bojovníkov vo svojej váhovej kategórii medzi všetkými európskymi a ruskými fightermi.

Boj medzi Magomedom Idrisovom a Ivanom Buchingerom bude druhým hlavným zápasom turnaja M-1 Challenge 73, ktorý sa koná 9. decembra v Ingušsku, Rusku. Hlavnou udalosťou bude superfight medzi dvoma najlepšími strednými váhami v Rusku: Anatoly Tokov (bývalý ACB šampión) vs Ramazan Emeev (úradujúci M-1 šampión).

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Ivan Buchinger bude obhajovať titul šampióna M-1 v decembri!