Ibrahimovič si trest odpyká najskôr v budúcej sezóne, ak vôbec. Dostal dištanc

Zlatan Ibrahimovič a Romelu Lukaku.
Zlatan Ibrahimovič a Romelu Lukaku. (Zdroj: TASR/AP - Antonio Calanni)
TASR|1. feb 2021 o 17:05

Dištanc dostal aj Lukaku.

RÍM. Talianska futbalová federácia sa začala zaoberať sporom Zlatana Ibrahimoviča a Romelua Lukakua z minulotýždňového pohárového duelu medzi milánskymi klubmi AC a Interom.

Obaja hráči pár dní po súboji dostali dištanc na jedno stretnutie, avšak tieto zastavenia činnosti sú následkom kartových trestov. Ibrahimovič dostal stopku za vylúčenie a Lukaku za nazbierané žlté karty.

Teraz avizovala svoje vyšetrovanie federácia, ktorá si prizvala arbitra duelu Paola Valeriho. Ten vyšetrovateľovi Giuseppemu Chinému podá svoj pohľad na celú záležitosť.

Niekdajší spoluhráči z anglického Manchestru United vzplanuli v závere prvého polčasu štvrťfinále Coppa Italia, ktoré napokon vyhral Inter Miláno nad mestským rivalom AC 2:1 a postúpil medzi kvarteto najlepších klubov súťaže.

Romelu Lukaku kvôli už spomenutému trestu nútene vynechá prvý duel semifinále proti Juventusu Turín, Ibrahimovič si trest odpyká najskôr v budúcej sezóne, ak vôbec.

Spomenuté duo sa pohádalo a skončilo to tým, že pri slovnej výmene sa do seba zapreli hlavami. Rozhodca ich incident ocenil žltou kartou pre oboch. Zlatan neskôr dostal aj druhú ŽK a jeho AC oslabenie neustálo a z pohára vypadlo.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Coppa Italia»Ibrahimovič si trest odpyká najskôr v budúcej sezóne, ak vôbec. Dostal dištanc