Na scénu prichádza nová organizácia IMPACT MMA!

(Zdroj: SvetMMA)
Vladimír Bilohuščin|29. jún 2021 o 16:35 (aktualizované 29. jún 2021 o 16:40)

Portál Svet MMA má pred sebou ďalší míľnik.

MICHALOVCE. 18. september. To je dátum, kedy sa uskutoční historicky prvý profesionálny turnaj MMA, ktorý organizuje portál Svet MMA. Od založenia portálu sa snažíme každým dňom posúvať a teraz nastal moment pre ďalší krok.

Spoločne s naším partnerom MMA Team Slovakia Michalovce, na čele ktorého stojí Tibor Šimonič, sme sa rozhodli, že úvodný turnaj novej organizácie IMPACT MMA prinesieme do ulíc krásneho mesta Michalovce a zrejme tak pôjde o jediné tohtoročné podujatie na východnom Slovensku.

Bude sa pritom na čo tešiť! Už onedlho vám predstavíme parádny medzinárodný hlavný zápas, v ktorom sa proti sebe postavia známe tváre organizácie Oktagon MMA a už teraz môžeme sľúbiť, že bude dvíhať zo stoličiek.

Okrem hlavnej dvojice momentálne rokujeme s ďalšími piatimi bojovníkmi, ktorých sme mohli vidieť na najväčšom domácom pódiu - podujatiach organizácie Oktagon MMA.

Nezabudli sme pritom ani na Michalovčanov z domáceho MMA Teamu, ktorí sa predstavia v prelims zápasoch a v pláne máme predstaviť aj ženský duel.

Podujatie sa uskutoční v modernej Chemkostav ARÉNE, pričom kapacita arény je pri našom rozložení okolo 1500 miest. Dúfame tak, že fanúšikovia vytvoria výbornú atmosféru a pandémia nám neprekazí naše plány.

Generálnym partnerom podujatia je spoločnosť Double Red, ktorá dlhodobo podporuje domácich bojovníkov ako ‘Piráta’ Krištofiča, Davida Kozmu a mnohých ďalších. A to nie je všetko, momentálne rokujeme taktiež s promotérmi organizácie Oktagon MMA o sprostredkovaní prenosu cez službu Pay-Per-View.

Predaj lístkov spustíme už čoskoro a tak sledujte naše stránky. V prípade ponuky partnerstva na turnaji nás prosím kontaktujte mailom na adrese info@svetmma.sk a určite sa dohodneme. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Na scénu prichádza nová organizácia IMPACT MMA!