Podujatie IMPACT MMA predstavuje svoju štartovku

Vladimír Bilohuščin|23. aug 2021 o 18:51 (aktualizované 24. aug 2021 o 16:44)

Dovedna 12 zápasov uvidí publikum v Michalovciach už 18. septembra na podujati IMPACT MMA.

MICHALOVCE. Už iba necelý mesiac nás delí od poduajtia IMPACT MMA. To prinesie tucet zápasov, ktoré budú rozdelené na dve časti. Prvú budú tvoriť súboje mladých talentov, tá druhá, hlavná časť, prinesie to pravé orechové. 7 zápasov pod plnými profesionálnymi pravidlami UFC. 

Stredná váha (-84 kg): Patrik Jevický vs Adam Horváth

Hlavným ťahákom večera IMPACT MMA bude nepochybne medzinárodný súboj domáceho Patrika Jevického a dlháňa Adama Horvátha.

Bombardéra Jevického poznáme hlavne zo šialeného súboja s Vlastom Čepom, kde obaja borci predviedli neskutočné prestrelky a na podujatí OKTAGON Underground sa tak postarali o zápas večera.

Neskôr sme Patrika videli v organizácii OKTAGON MMA v súboji s ďalším hviezdnym bojovníkom Matějom Peňazom, kde taktiež predviedol sympatický výkon.

Patrik Jevický
Patrik Jevický (Zdroj: IMPACT MMA)

Horváth je v našich končinách taktiež známe meno, keď sme ho videli v hlavnom zápase podujatia Oktagon Prime v Košiciach, kde čelil Jozefovi Wittnerovi, ale napríklad aj v súboji s Tomášom Bolom a Davidom Kozmom.

To, že pre Jevického pôjde o skutočnú výzvu naznačuje aj Horváthove skóre 8-5 a skalpy mien ako Ondreja Rašku, či hviezdneho Vasila Ducára, ktorých dokázal Horváth ukončiť pred limitom.

Ľahká váha (-70 kg): Samuel Daňko vs Jan Široký

Súboj mladej krvi a ostrieľaného borca prinesie druhý hlavný zápas večera medzi Košičanom Samuelom Daňkom a Janom Širokým z Ostravy.

Daňko je mladý a perspektívny bojovník, ktorý má za sebou naozaj kvalitné súboje. So skóre 4 výhry a 2 prehry sa predstavil až štyrikrát pod krídlami najlepšej domácej organizácie Oktagon MMA.

Vo svojej kariére sa Daňko stretol s kvalitnými bojovníkmi akými sú víťaz Oktagon Výzvy Karol Ryšavý, František Fodor, či momentálny tréner SFG Ján Hudák a v co-main evente podujatia IMPACT MMA ho čaká ďalšia veľmi kvalitná výzva.

Známe meno českého MMA Jan Široký je na scéne už úctyhodných 8 rokov a na konte má 20 profesionálnych súbojov. Zástupca Fighting Club Ostrava počas kariéry dokázal poraziť borcov ako Ján Malach, Jaroslav Jartim a sily si taktiež zmeral s hviezdami ako Vojto Barborík či Ronald Paradeiser.

Naposledy sme ho videli v kvalitných súbojoch pod hlavičkou Oktagon MMA, kde čelil Matoušovi Kohoutovi a Matúšovi Juráčkovi. Široký neuhne pred žiadnou výzvou!

Velterová váha (-77 kg): Michal Dobiáš vs Mariusz Radziszewski

Zástupca OFA Bratislava Michal Dobiáš toho má na konte neúrekom, veď na konte už má 19 profesionálnych zápasov a menoslov jeho súperov je doslova nabitý: Cibinski, Wittner, Bolo, Garba, Horváth či Lejsek sú zárukou tej najväčšej kvality.

'Šaman' má v posledných vystúpeniach výbornú formu, keď z 8 zápasov za posledné tri roky dokázal až šesťkrát vyhrať. Všestranný bojovník si v poslednom súboji, ktorý absolvoval v júli, dokázal na arm triangel poradiť s domácim Nemanja Kovacom a v Michalovciach ho tak uvidíme vo skvelej forme!

Michal Dobiáš
Michal Dobiáš (Zdroj: IMPACT MMA)

'Radzik' je na slovenskú známym pojmom. Veď sa na našej pôde predstavil v organizáciách ako Oktagon, kde bojoval s Gáborom Borárošom a PCF, kde dokázal poraziť špecialistu na zem Cadenu Martinsa. Taktiež sme ho videli aj na pôde prestížnej ruskej organizácie M-1 Global.

Poliak má na svojom konte neuveriteľných 35 profesionálnych súbojov a z posledných štyroch zápasov si odniesol 3 výhry. Súboj s Dobiášom tak bude nesporným útokom na zápas večera! 

Perová váha (-66 kg): Michal Mokrý vs Oleg Yakushev

Po rokoch strávených v slávnom Tristar Gyme v kanadskom Montreale sa domov vrátil Michal Mokrý. Nádejný bojovník sa momentálne chce venovať naplno MMA a na podujatí IMPACT MMA tak dostane šancu ukázať svoje schopnosti.

Mokrého môžeme poznať z pekného zápasu s Marekom Bartlom, ktorý vzal na poslednú chvíľu a bol v súboji o dosť ľahší. V Michalovciach ale bude zápasiť vo svojej prirodzenej váhe do 66 kilogramov a tak sa máme na čo tešiť.

Proti Mokrému sa postaví Oleg Yakushev z Ukrajiny, ktorý má so súperom veľmi podobnú bilanciu a súboj tak nebude mať favorita. Yakushev sa zatiaľ na slovenskej pôde nepredstavil a bude pre Mokrého celkom záhadou. Na konte má ale 5 ukončení na submisiu a tak je zrejme, že zem bude jeho silnou stránkou. 

Velterová váha (-77 kg): Martin Mucha vs Michal Petriš

Zástupca Octagon Fighting Academy Mucha má pred sebou štvrtý duel pod profesionálnymi pravidlami MMA. Aj keď zatiaľ na svoju výhru čaká, musíme dodať, že sa porátal s ozajstnou kvalitou. Veď mená ako Križanovič, Gabal a Dauliatov majú vo Svete MMA cveng. V súboji s Michalom Petrišom tak môžeme očakávať vojnu.

Martin Mucha
Martin Mucha (Zdroj: IMPACT MMA)

Michal Petriš je oproti súperovi na scéne už poriadne dlhú dobu a je známy hlavne tým, že neuhne pred žiadnou výzvou. Veď v minulosti nemal problém bojovať až v troch váhových kategóriách od 70 do 84 kilogramov.

Na svojom konte má súboje s menami ako Ronald Paradeiser, ktorého v ich prvom vzájomnom zápase dokázal ukončiť gilotínou, ale stretol sa taktiež aj s obávaným Mirom Šrtbakom, či Janom Širokým.

Velterová váha (-77 kg): Samuel Liška vs Viktor Serhii

Liška je odchovanec domáceho MMA Team Slovakia Michalovce, pred časom ale prestúpil do Top Team Košice, kde reštartoval svoju kariéru a pomýšľa iba na výhry. Mladý Michalovčan bude mať na svojej strane búrlivé východniarske publikum a tak môžeme očakávať profesorský výkon.

Proti nemu sa na podujatí IMPACT MMA predstaví ukrajinský zástupca Viktor Serhii. Ten je na Slovensku známy hlavne zo zápasu so šampiónom organizácie PCF Ladislavom Kokym a svoju kožu určite nepredá lacno.

Perová váha (-66 kg): Michal Zátorský vs Stevan Nikolic

Aby toho nebolo málo, hlavná karta sa doplnila ešte o jeden atraktívny súboj. Do klietky sa postaví držiteľ niekoľkých titulov v boxe Michal Zátorský. Ten sa pripravuje v slávnom klube OFA Bratislava a v MMA sa predstaví vo svojom treťom profesionálnom súboji.

Šiestou krajinou, ktorá bude mať zastúpenie na podujatí IMPACT MMA je Srbsko, konkrétne Sevan Nikolic, ktorý sa postaví Zátorskému. Nikolic má na svojom konte zatiaľ iba jeden profi zápas, ale ten dokázal ukončiť knokautom. Možno tak uvidíme postojársku vojnu dvoch mladých talentov.

PREDZÁPASY:

Pred hlavnou kartou nás čaká dokopy 5 súbojov mladých talentov z východného Slovenska, ktorí sa budú nepochybne chcieť ukázať domácemu publiku. Bojovať sa bude pod oficiálnymi pravidlami svetovej organizácie GAMMA a tak sa bude určite na čo pozerať. 

Lístky si môžete zakúpiť v sieti TICKETPORTAL, alebo sledovať na portáli OKTAGON.TV.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Podujatie IMPACT MMA predstavuje svoju štartovku