Igor Paldan je na skúške v Birminghame City

SITA|6. mar 2009 o 16:30

Slovenský mládežnícky futbalový reprezentant Igor Paldan by čoskoro mohol zmeniť svoje pôsobisko v rámci Britských ostrovov.

BIRMINGHAM.

Osemnásťročný odchovanec trnavského futbalu je kmeňovým hráčom Manchestru City, no ako agentúru SITA informoval jeho manažér Emil Kovarovič, od utorka je na týždňovej stáži v konkurenčnom Birminghame City.

"V ManCity sa Igorovi končí v lete zmluva, a preto sa v súčasnosti snažíme vyriešiť otázku jeho budúceho pôsobiska. Záujem o neho prejavil Birmingham City, ktorý v ňom vidí perspektívneho hráča pre A-mužstvo. Vo štvrtok absolvoval prípravný duel A-tímu proti rezerve a v sobotu na Igora čaká ´ostrý´ duel proti Leicestru v drese výberu do 18 rokov. Ak by sa napokon jeho transfer podarilo zrealizovať, začal by hrávať v juniorke či B-tíme a postupne by sa mohol prepracovať aj do prvého mužstva," povedal Emil Kovarovič a dodal: "Ja osobne to vidím veľmi pozitívne, Igor zatiaľ v Birminghame zaujal. V jeho vekovej kategórii zatiaľ nemajú na poste stopéra perspektívneho hráča, ktorý by bol v budúcnosti vhodný pre prvý tím. Verím, že práve Paldan by mohol zaujať túto pozíciu."

Nachádzate sa tu:
Domov