Hurtaj sa dohodol s Duklou Trenčín

SITA|13. nov 2008 o 15:41

Slovenský hokejový útočník Ľubomír Hurtaj sa po predčasnom odchode z extraligového tímu MHC Martin dohodol na spolupráci s Duklou Trenčín. Agentúre SITA to potvrdil generálny ...

TRENČÍN. Slovenský hokejový útočník Ľubomír Hurtaj sa po predčasnom odchode z extraligového tímu MHC Martin dohodol na spolupráci s Duklou Trenčín. Agentúre SITA to potvrdil generálny manažér trenčianskeho klubu Eduard Hartmann. "S Ľubom sme sa dohodli na zmluve do konca kalendárneho roka. Nutne sme sa potrebovali posilniť na poste útočníka, preto vítame jeho príchod," povedal E. Hartmann a dodal: "Prvý zápas v našom drese absolvuje v nedeľu na ľade HKm Zvolen."

Čoskoro 33-ročný Hurtaj absolvoval úvod extraligového ročníka v Martine, v deviatich dueloch nazbieral štyri asistencie a po vzájomnej dohode s vedením Martinčanov ukončil pôsobenie v metropole Turca. V ročníku 2007/08 si obliekal Hurtaj dres nemeckého Wolfsburgu, rok predtým oslavoval zisk titulu v Slovane Bratislava. V Trenčíne už tento topoľčiansky rodák hrával, keď tu v ročníku 1999/2000 absolvoval celú extraligovú sezónu. V najcennejšom drese vybojoval na MS v Petrohrade v roku 2000 striebornú medailu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Hurtaj sa dohodol s Duklou Trenčín