Hubočan si na sústredení Zenitu v Turecku zlomil kľúčnu kosť

SITA|16. feb 2009 o 10:56

V poslednom prípravnom stretnutí ruského klubu Zenit Petrohrad na sústredení v Turecku proti FK Chimki (1:1) sa nepríjemne zranil 23-ročný slovenský legionár.

PETROHRAD. V poslednom prípravnom stretnutí ruského klubu Zenit Petrohrad na sústredení v Turecku proti FK Chimki (1:1) sa nepríjemne zranil 23-ročný slovenský legionár v službách petrohradského klubu Tomáš Hubočan. "Mám pocit, že som zakopol o nohu protihráča a nepríjemne som dopadol na trávnik. Cítil som, že mi niečo prasklo v ramene. Vedel som, že je zle," citoval denník Šport slová T. Hubočana, ktorými priblížil svoje zranenie.

Odchovanec žilinského futbalu, ktorý do Zenitu prestúpil vlani vo februári za odstupné 3,8 mil. eur a s ruským veľkoklubom podpísal trojročnú zmluvu bez opcie, musel odísť na striedačku, z ktorej ho sanitka odviezla do nemocnice. "Röntgen potvrdil zlomenú kľúčnu kosť. Mal som len dve možnosti: buď ma budú operovať v Turecku, alebo v Petrohrade," poznamenal Hubočan, ktorý sa napokon s výpravou vrátil do Ruska so zafixovaným zraneným ramenom.

Podľa prvých odhadov lekárov by mal slovenský zadák nútene odpočívať približne dva mesiace. "Hnevá ma to, lebo v príprave som dostával šancu a veril som, že by som mohol hrať aj v najbližšom domácom zápase Pohára UEFA s VfB Stuttgart," dodal Tomáš

Nachádzate sa tu:
Domov