Hubočan neplánuje priviezť na Slovensko trofeje Zenitu

SITA|10. dec 2008 o 12:51

Slovenský futbalový reprezentant Tomáš Hubočan nenapodobní svojho českého spoluhráča z ruského Zenitu Petrohrad Radka Šírla a neprivezie do vlasti ukázať trofeje.

MADRID. Slovenský futbalový reprezentant Tomáš Hubočan nenapodobní svojho českého spoluhráča z ruského Zenitu Petrohrad Radka Šírla a neprivezie do vlasti ukázať trofeje pre víťaza Pohára UEFA 2007/08 a Superpohára 2008. “Pravdu povediac, ani som nevedel o možnosti priniesť poháre na Slovensko. Aj tak však nič podobné neplánujem,” povedal pre agentúru SITA 23-ročný stopér, ktorý prestúpil do Petrohradu vo februári tohto roka. V zápasoch Pohára UEFA 2007/08 tak nastupovať nemohol a dôveru od trénera Dicka Advocaata nedostal ani v augustovom zápase o Superpohár proti víťazovi LM Manchestru United (2:1).

Odchovanec žilinského futbalu sa momentálne pripravuje so svojimi spoluhráčmi v Madride na stredajší súboj 6. kola H-skupiny Ligy majstrov 2008/09 proti domácemu Realu. “V Španielsku sme už od 5. decembra a až do utorka sme trénovali v Marbelle. Potom sme sa presunuli do Madridu,” uviedol Tomáš Hubočan, ktorý ešte nevie, či v stredu večer na Štadióne Santiaga Bernabéua nastúpi: “Taktickú poradu máme až popoludní, až na nej sa dozvieme zostavu. Tento zápas už nič nenapovie do postupovej matematiky - Real sa určite predstaví v osemfinále LM a my budeme pokračovať na jar v šestnásťfinále Pohára UEFA. Ťažko povedať, či dostanem dôveru trénera. Sú tu aj ďalší hráči, ktorí dlhšie nehrávali. Podľa mňa bude hrať Lombaerts a ja zostanem na lavičke náhradníkov.”

Na druhý deň po dueli s Realom Madrid sa slovenský obranca vracia rovno zo Španielska na Slovensko. “Dovolenku máme až do 16. januára, takže si ju poriadne užijem,” dodal Tomáš Hubočan.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Hubočan neplánuje priviezť na Slovensko trofeje Zenitu