Hološko so šancou na debut proti Galatasarayu

SITA|22. feb 2011 o 14:57

Tréner tureckého prvoligového futbalového klubu Istanbul Büyüksehir Belediyespor Abdullah Avci by rád premiérovo nasadil do zápasu slovenského reprezentanta Filipa Hološka.

ISTANBUL. Tréner tureckého prvoligového futbalového klubu Istanbul Büyüksehir Belediyespor Abdullah Avci by rád premiérovo nasadil do zápasu slovenského reprezentanta Filipa Hološka, ktorého má k dispozícii do konca aktuálnej sezóny, v sobotňajšom mestskom derby proti Galatasarayu.

Kmeňový hráč Besiktasu je v Büyüksehire na krátkodobom hosťovaní, stále sa však doliečuje zo zranenia malíčkovej kosti na nohe a následnej operácie.

"Po fyzickej i psychickej stránke sa cítim naozaj dobre. Je pravda, že v klube chcú, aby som hral už teraz proti Galatasarayu, avšak konečné rozhodnutie nechali na mne. Uvidím, ako sa budem cítiť, na základnú zostavu to asi ešte nebude, ale možno z lavičky ako striedajúci hráč," uviedol 27-ročný slovenský reprezentant pre svoju oficiálnu internetovú stránku. Odchovanec trenčianskeho futbalu už začal trénovať s loptou, čoskoro by sa mal zapojiť do prípravy so spoluhráčmi. "To len na bago alebo nejaké jednoduchšie cviky. Potom mám zase byť s fyzioterapeutom, takže všetko ide postupne," doplnil F. Hološko.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Hološko so šancou na debut proti Galatasarayu