VIDEO: Na Mešárovu delovku nemal brankár nárok. Opäť bol hviezdou zápasu

Filip Mešár v drese Kitchener Rangers.
Filip Mešár v drese Kitchener Rangers. (Autor: Twitter Kitchener Rangers)
Oh my Hockey|18. nov 2023 o 07:40

Zažiaril aj brankár Samuel Urban.

NEW YORK. Slovenský hokejový útočník Filip Mešár pokračuje v dominancii v kanadskej juniorskej OHL. Po deviatich dueloch má na konte osemnásť bodov.

Štatistiky si rozšíril v noci z piatka na sobotu. Jeho Kitchener vyhral nad Windsorom 9:2 a on sa ako tretia hviezda pričinil o tri góly.

V 29. minúte sám skóroval. Využil prihrávku Sopa v situácii dvoch proti jednému a delovkou, ktorá sa od brvna odrazila do bránky, nedal brankárovi šancu. Ku gólu pridal dve asistencie v prvej a tretej tretine.

VIDEO: Gól Filipa Mešára proti Windsoru

V Ontario Hockey League sa darilo aj Servácovi Petrovskému. Jeho Owen Sound Attack vyhral na ľade Sarnie 4:0. Asistoval pri druhom aj treťom góle.

Bodoval aj Dalibor Dvorský. Pri prehre Sudbury 4:7 zaknihoval asistenciu. Obranca Jakub Chromiak asistoval pri prehre Kingstonu 3:6.

Ďalšou slovenskou hviezdou v juniorských ligách sa stal Samuel Urban z USHL. S 39 zákrokmi zariadil výhru Sioux City nad Sioux Falls 4:3 po nájazdoch. Vyhlásili ho za prvú hviezdu stretnutia.

Rovnako 39 zákrokov zaznamenal aj Adam Gajan pri výhre Green Bay nad Madisonom 5:3. K víťazstvu prispel gólom jeho krajan Libor Nemec.

Z korčuliarov sa v USHL gólovo presadil ešte Peter Císar pri prehre Farga proti výberu USA 4:5. Ľubomír Kupčo si pripísal asistenciu pri výhre Des Moines 4:1 nad Lincolnom.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»OHL»VIDEO: Na Mešárovu delovku nemal brankár nárok. Opäť bol hviezdou zápasu