Slovenská dvadsiatka odštartovala sezónu víťazne, rozhodla v posledných sekundách

Slovenskí hokejisti do 20 rokov
Slovenskí hokejisti do 20 rokov (Autor: SZĽH/Tomáš Cicoň)
TASR|1. aug 2024 o 20:51

Víťazný gól strelil Gron.

Slovensko "20" - Nemecko "20" 4:3 (1:1, 1:0, 2:2)

Góly: 19. Kukumberg (Fedor, Vojtech), 32. Klečka, 58. Baran (Klečka), 60. Gron (Beluško, Valent) – 20. Sager, 47. Ruckdächsel (Vinzens), 55. Sumpf (Kaiser)

Rozhodcovia: Hronský, Stano – Jedlička, D. Konc ml., vylúčení: 3:3 na 2 min., presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0

Diváci: 289

Zostava SR 20: Slávik – Baran, Eperješi, Královič, Pišoja, Chromiak, Valent, Beluško – Klečka, Fedor, Kukumberg – Císar, Pobežal, Cedzo – Vojtech, Pitka, Gron – Maruna, Párička, Havadej – Lašš

PIEŠŤANY. Slovenskí hokejoví reprezentanti do 20 rokov odštartovali novú sezónu víťazne. Vo štvrtkovom prípravnom zápase zdolali nemeckých rovesníkov 4:3, keď o ich triumfe rozhodol 14 sekúnd pred koncom riadneho hracieho času Stanislav Gron.

Druhý vzájomný duel týchto dvoch tímov sa uskutoční v piatok o 11.00 h opäť v Piešťanoch. Informoval o tom portál hockeyslovakia.sk.

Hlas po zápase

Ivan Feneš, tréner SR 20: "Letné zápasy sú špecifické. Na chlapcoch bolo vidieť, že dlhšie nehrali a bude chvíľu trvať, aby sa vrátili k správnym návykom. Napriek tomu sme videli obojstranne živelný, dvadsiatkový hokej, na ktorý sa dalo pozerať. Teší nás, že tím ukázal charakter a práve na výbornej partii chceme stavať. Chalani sú navzájom veľmi prajní a taktiež ukázali chuť po víťazstve. Pred druhým zápasom bude dôležitá dobrá regenerácia. Zároveň si musíme urobiť rozbor duelu, pozrieť sa na tie pozitívne momenty z prvého súboja a v čo najväčšej miere ich zopakovať v odvete."

 zdroj: hockeyslovakia.sk

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Slovenská dvadsiatka odštartovala sezónu víťazne, rozhodla v posledných sekundách