Zväz spustil predaj vstupeniek na kvalifikáciu. Za koľko sa dostanete na zápasy?

Momentka zo zápasu kvalifikácie na ZOH 2022.
Momentka zo zápasu kvalifikácie na ZOH 2022. (Autor: TASR)
Sportnet|31. júl 2024 o 14:36

Slováci v kvalifikácii v Bratislave pred štyrmi rokmi uspeli.

BRATISLAVA. Slovenský zväz ľadového hokeja spustil predaj vstupeniek na finálový turnaj o postup na Zimné olympijské hry 2026 v termíne 29. augusta až 1. septembra.

Slovenské duely sa odohrajú na Zimnom štadióne Ondeja Nepelu v Bratislave. O štart na najprestížnejšom turnaji bude Slovensko bojovať proti Maďarsku, Rakúsku a Kazachstanu.

Lístky sú dostupné vo viacerých cenových kategóriách. Najlacnejšie stoja 15 eur.

"V sektoroch za bránkou si fanúšikovia na slovenský zápas kúpia lístok za 15 eur. Lepšie miesta na pozdĺžnych tribúnach sú k dispozícii za 20 eur, najdrahší lístok v sektoroch A4 a A10 s najlepším výhľadom na štadióne stojí 29 eur," informuje zväz v článku na hockeyslovakia.sk o cenách na slovenské stretnutia.

K dispozícii sú aj vstupenky na zápasy bez slovenských hokejistov. V tých sa cena pohybuje od 10 eur.

Slovenskí hokejisti sa budú musieť kvalifikovať rovnako ako na olympijské hry v roku 2022. Vtedy sa im to podarilo a na turnaji vybojovali tretie miesto.

„Pozývame hokejových i nehokejových fanúšikov na kvalifikačné zápasy do Bratislavy. Už po májových majstrovstvách sveta v Česku sme začali aktívne pracovať na tom, aby sme na olympijskej kvalifikácii mali k dispozícii najsilnejší možný tím vrátane hráčov NHL.

Posledná olympijská kvalifikácia odštartovala našu cestu k bronzovej medaile. Veríme, že aj teraz si naši hráči vybojujú miestenku na olympiádu v Miláne,“ povedal podľa hockeyslovakia.sk generálny manažér slovenskej reprezentácie Miroslav Šatan.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Zväz spustil predaj vstupeniek na kvalifikáciu. Za koľko sa dostanete na zápasy?