Hralo iba na tri formácie. Brezno napriek tomu zdolalo mladíkov

Hokejisti Slovenska do 18 rokov.
Hokejisti Slovenska do 18 rokov. (Autor: TASR)
Sportnet|5. okt 2021 o 19:52

Rozhodujúci gól strelil v presilovke Adam Paulíny.

Slovenská hokejová liga - 49. kolo 

Slovensko 18 - HK Brezno 2:4 (0:0, 2:2, 0:2)

Góly: 24. Križan (Chromiak, Čulík), 28. Tomas (Križan) – 25. Šebest (Boldižár, Veselý), 39. Bodnár (Zemko, Kraut), 58. Paulíny (Soveľ, Kylnar), 60. Kylnar (Španko).

Rozhodovali: D. Lesay – Danko, J. Lesay, strely: 23:33, vylúčení: 8:13, presilovky: 2:1, oslabenia: 0:1, 66 divákov.

Slovensko 18: Jurčák – Žabka, Nahalka, Eperješi, Tomas, Patzelt, Čulík, Chromiak, Beluško – Molnár, Sýkora, Kukumberg – Kurila, Jobek, Križan – Stahoň, Pobežal, Fedák – Žurek, Maruna, Rohaľ

Brezno: Pončák – Ganz, Homola, Lopejský, Boldižár, Španko, Soveľ – Bodnár, Zemko, Kraut – Koštial, Veselý, Šebest – Paulíny, Kylnar, Melcher – Bálint

PIEŠŤANY. Hokejisti slovenského výberu do 18 rokov nedosiahli v SHL druhé víťazstvo v sérii. Na domácom ľade prehrali s Breznom 2:4, hoci dvakrát viedli. 

Po bezgólovej prvej tretine otvoril skóre Jakub Križan, ale už o 26 sekúnd neskôr vyrovnal Peter Daniel Šebest. Mladíci sa dostali do vedenia ešte raz, tento raz využil presilovku Matej Tomas. 

Následne strieľali góly už len hráči Brezna, ktorí nastúpili v Piešťanoch iba na tri formácie. Už o 24 hodín neskôr ich čaká zápas 6. kola proti Považskej Bystrici.

Ešte v druhej tretine vyrovnal Matúš Bodnár a v závere hostia dvoma gólmi strhli víťazstvo na svoju stranu. V 59. minúty skóroval Adam Paulíny a následne gólom do prázdnej bránky uzavrel gólový účet zápasu Jakub Kylnar.  

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Slovenská hokejová liga»Hralo iba na tri formácie. Brezno napriek tomu zdolalo mladíkov