Tri zmeny v kádri pred duelom so Švajčiarskom. Do tímu osemnástky prišiel aj brankár

Slovenskí hokejisti do 18 rokov počas tréningu pred turnajom Hlinka Gretzky Cup 2023.
Slovenskí hokejisti do 18 rokov počas tréningu pred turnajom Hlinka Gretzky Cup 2023. (Autor: SZĽH/Tomáš Lengyel)
SITA|31. júl 2023 o 15:56

K tímu sa nepripojili Bodnár, Mészáros a Mikulec.

TRENČÍN. Slovenskú reprezentáciu hokejistov do 18 rokov čaká už v pondelok večer prvý duel na prestížnom turnaji Hlinka Gretzky Cup, ale pred súbojom v Trenčíne proti rovesníkom zo Švajčiarska musel hlavný kouč Martin Dendis spraviť niekoľko zmien v kádri.

K tímu sa pred štartom podujatia nepripojili Sebastián Bodnár, Áron Mészáros a Jakub Mikulec, podľa oficiálneho webu Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) to bolo rozhodnutie trénerského štábu.

Ich miesta v družstve zaujali brankár Benjamín Varša, obranca Tomáš Šlank a útočník Simon Semančík.

"Na súpiske slovenskej osemnástky pre Hlinka Gretzky Cup 2023 je 24 mien - traja brankári, osem obrancov a trinásť útočníkov.

Trénerský štáb na čele s hlavným koučom Martinom Dendisom môže na turnaji využiť všetkých 24 hráčov. Na zápasovú súpisku však môže zapísať len 22 mien," referuje HockeySlovakia.sk.

Mladí Slováci vstúpia do turnaja duelom proti Švajčiarom, v utorok večer si zmerajú sily s Kanaďanmi a v stredu s Fínmi.

Súboje A-skupiny hostí české mesto Břeclav a o dve semifinálové miestenky tam okrem domácich mladíkov bojujú Nemci, Švédi a Američania.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Tri zmeny v kádri pred duelom so Švajčiarskom. Do tímu osemnástky prišiel aj brankár