Fantastický Repčík predviedol bodové galapredstavenie, Gajan pôsobil ako múr

Peter Repčík v drese Drummondville Voltigeurs.
Peter Repčík v drese Drummondville Voltigeurs. (Autor: X / Drummondville Voltigeurs)
Oh my Hockey|10. dec 2023 o 07:43

Medzi hviezdy zápasu sa zaradil aj Martin Mišiak.

NEW YORK. Peter Repčík sa stal prvou hviezdou zápasu medzi Drummondville a Cape Breton. K výhre 5:1 prispel dvomi gólmi a dvomi asistenciami.

Potvrdil fantastickú formu, bodoval po deviaty raz v rade. Išlo o jeho druhý štvorbodový výkon v sezóne. Po 29 stretnutiach sezóny QMJHL má na konte 38 (18+20) bodov.

Hodnosť druhej hviezdy stretnutia dostal brankár Adam Gajan. Pri výhre Green Bay 6:2 nad Chicagom pochytal 36 striel. Jeho spoluhráč Libor Nemec zaznamenal asistenciu a tri plusové body.

V USHL si bodovú sériu na 10 zápasov natiahol Juraj Pekarčík. Asistoval pri prehre Dubuque 2:6 s Madisonom.

Martin Mišiak si pripísal gól a asistenciu, stal sa vďaka tomu druhou hviezdou zápasu medzi Erie a Guelphom. Pri výhre 4:1 bodoval aj jeho spoluhráč Ondrej Molnár, pripísal si dve asistencie.

V OHL skóroval i Servác Petrovský a počet gólov v prebiehajúcej sezóne zaokrúhlil na 10. Pomohol Owen Sound k plnému bodovému zisku po víťazstve 5:4 nad Sarniou.

VIDEO: Gól Samuela Honzeka proti Everettu

Vo WHL sa presadil Samuel Honzek. Kapitán Vancouveru ale nezabránil prehre v gólovej prestrelke, Giants podľahli Everettu 7:8.

Ako na sociálnej sieti X píše Marian Michalovský, Slováci už v kanadskej CHL nastrieľali dokopy 104 gólov. Je to rovnaký počet ako za celú sezónu 2022/23.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»QMJHL»Fantastický Repčík predviedol bodové galapredstavenie, Gajan pôsobil ako múr