Kapitán Ottawy je údajne obeťou kyberšikany priateľky svojho spoluhráča

Erik Karlsson
Erik Karlsson (Autor: TASR/AP)
TASR|13. jún 2018 o 13:19

Karlssonova manželka reagovala na hanlivé vyjadrenia Moniky Carykovej.

OTTAWA. Manželka hokejistu Ottawy Senators Erika Karlssona podnikla právne kroky voči Monike Carykovej. Tá je priateľka Karlssonovho spoluhráča Mikea Hoffmana.

Dôvod sú údajné negatívne a hanlivé vyjadrenia Carykovej na rodinu švédskeho hráča.

Kapitán Senators a jeho manželka očakávali tento rok svoje prvé dieťa, ale v marci oň Melinda Karlssonová prišla. "Monika Caryková sa veľakrát vyjadrila, že nášmu dieťaťu želá smrť," uviedla Karlssonová.

Želania konca kariéry a smrti

Správy o obvineniach priniesol denník The Ottawa Citizen.

Hoffmanova priateľka mala okrem toho želať švédskemu obrancovi koniec kariéry s tým, aby mu niekto polámal nohy, jeho manželke údajne želala smrť. Hoffman poprel všetky obvinenia

Klub uviedol, že záležitosť vyšetruje v spolupráci s NHL a podnikne všetky kroky potrebné na ochranu bezpečnosti a súkromia svojich hráčov a ich rodín.

Zodpovednosť za smrť dieťaťa

Rodina Karlssonovcov bola už od marca cieľom kyberšikany. Na účte švédskeho obrancu na instagrame sa objavil hanlivý komentár v príspevku, kde ďakoval za podporu, ktorú dostali s manželkou po smrti svojho syna.

"Cítim sa zle kvôli dieťaťu, že nemalo šancu prežiť, pretože Melinda každodenne berie lieky na tlmenie bolesti," uverejnil užívateľ pod prezývkou sandydandy45.

Dvadsaťosemročný hráč zareagoval: "Ako sa opovažujete? Vytvárate si falošné účty a už niekoľko mesiacov mňa a moju ženu obťažujete. Ste odporný človek.

Súdu bude čeliť 6. júla aj asistent generálneho riaditeľa "senátorov" Randy Lee. Toho obvinili z obťažovania hotelového personálu v Buffale počas testov NHL Combine, ktoré tradične predchádzajú draftu do súťaže.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Kapitán Ottawy je údajne obeťou kyberšikany priateľky svojho spoluhráča