Toto sa nikde na svete nepíska, hneval sa Pardavý. Slovan nemal na východe fanúšikov

Samuel Takáč síce zabránil puku v ceste do bránky, ale posunul pri tom bránku. Z následného trestného strieľania Michalovce rozhodli o víťazstve 3:2 po predĺžení.
Samuel Takáč síce zabránil puku v ceste do bránky, ale posunul pri tom bránku. Z následného trestného strieľania Michalovce rozhodli o víťazstve 3:2 po predĺžení. (Autor: Reprofoto Tipos extraliga)
Laura Bérešová|22. mar 2023 o 00:20

Michalovce vedú vo štvrťfinále play off nad obhajcom 2:1.

MICHALOVCE. Zaplnený štadión, výborná atmosféra a dráma so šťastným koncom pre domácich.

Aj tretí zápas štvrťfinálovej play off hokejovej extraligy medzi Michalovcami a Slovanom rozhodlo predĺženie. Ingema vedie v sérii 2:1 a v stredu si môže vybojovať postupový mečbal. 

"Dve tretiny boli z našej strany excelentné. Viedli sme 2:0, ale to býva pre mužstvo veľmi zradné skóre. Náskok sme neudržali, no v predĺžení sme chvalabohu strhli víťazstvo na svoju stranu.

Hľadisko žilo, hnalo nás dopredu. Vyvolali sme eufóriu a veríme, že to dotiahneme ďaleko. Najväčšia sila tohto tímu je v kolektíve. Ten, kto v stredu nastúpi, dá do toho všetko," súkal bezprostredne po zápase zo seba dojmy kapitán domácich Vladimír Mihálik.

Paločko sa tešil, no dohral

V najvýchodnejšom extraligovom meste vládne hokejový boom. Michalovce najskôr v predkole play off vyradili v napínavej sérii Duklu Trenčín 3:2 na zápasy a potom sa nezľakli ani obhajcu titulu.

Víťazstvom v druhom zápase na bratislavskom ľade hokejisti Ingemy namaškrtili fanúšikov. 

Domáci priaznivci zaplnili v hľadisku takmer všetky miesta - aj tie v sektore hostí, keďže fanúšikovia slovanistov na východ nepricestovali. Plno bolo aj "na stojáka" za oboma bránkami.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Toto sa nikde na svete nepíska, hneval sa Pardavý. Slovan nemal na východe fanúšikov