Zmena na Zemplíne. V Dukle skončil fínsky športový manažér

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce.
Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce. (Autor: TASR)
SITA|20. jan 2022 o 14:25

V klube bol od januára minulého roka.

MICHALOVCE. Účastník najvyššej slovenskej hokejovej súťaže HK Dukla Ingema Michalovce ukončil spoluprácu s Fínom Elmom Aittolom. Tridsaťdeväťročný rodák z Turku pracoval v klube ako športový manažér.

"Keďže práca športových manažérov sa v tomto období sústreďuje na prípravu budúcej sezóny a k predĺženiu pôsobenia na sezónu 2022/2023 nedošlo, dohodli sme sa vzájomne k dnešnému dňu ukončiť spoluprácu so športovým manažérom Elmom Aittolom. Elmovi ďakujeme za odvedené služby a prajeme veľa šťastia v jeho ďalšej kariére," napísali Michalovčania na klubovom webe.

Elmo Aittola prišiel do Michaloviec v januári 2021 a v ročníku 2020/2021 pracoval ako videonalytik v realizačnom tíme trénera Tomeka Valtonena, pred aktuálnym ročníkom na poste športového manažéra nahradil Petra Tirpáka.

Michalovčania sa v minulej sezóne prebojovali v extralige do semifinále play-off, v ktorom vypadli s Popradom a získali ligový bronz. V aktuálnom ročníku im patrí v neúplnej tabuľke 3. pozícia, keď v 35 dueloch získali 60 bodov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Zmena na Zemplíne. V Dukle skončil fínsky športový manažér