Pospíšilovci sa rozhodli. Nemenia názor, ale reprezentovať prídu

Martin Pospíšil v zápase Slovensko - Kazachstan v skupine B na MS v hokeji 2024.
Martin Pospíšil v zápase Slovensko - Kazachstan v skupine B na MS v hokeji 2024. (Autor: Palo Gašpar / Sportnet)
Oh my Hockey|18. aug 2024 o 22:00

Uviedli, že ich prioritou je potešiť fanúšikov a zahrať si spolu.

BRATISLAVA. Bratia Martin a Kristián Pospíšilovci prídu reprezentovať Slovensko v kvalifikácii na ZOH 2026. Toto rozhodnutie učinili napriek tomu, že ho zvažovali pre pozvanie hráčov z Kontinentálnej hokejovej ligy.

Spoločné vyhlásenie uviedli na sociálnej sieti Instagram. Uvádzame ho upravené v plnom znení.

"Ahojte všetci, fanúšikovia hokeja a priatelia.

Určite vám v posledných dňoch neunikli informácie s otázkou, či my bratia nastúpime za reprezentáciu Slovenska v rámci kvalifikácie na olympiádu.

Vyjadrenie k hráčom z KHL a ich účasti v reprezentácii už bolo z našej strany povedané dosť a je známe, aký máme k tomu postoj. Je už na každom z vás, aby si vytvoril názor na danú vec a podľa nej sa správal a tiež veril, čo je správne.

NÁZOR SME NEZMENILI!!!

Ale naša chuť reprezentovať Slovensko a pomôcť dosiahnuť tie najlepšie možné výsledky je pre nás priorita a takisto túžba zahrať si spolu.

Sme športovci a to, ako veľmi dokáže spojiť našu spoločnosť šport, sme ukázali veľakrát a veríme, že to urobíme zas tými najlepšími možnými výkonmi a znovu potešíme Slovensko a každého jedného Slováka, ktorý je fanúšik športu a nášho hokeja."

Olympijská kvalifikácia sa uskutoční 28. augusta - 1. septembra v Bratislave. Slovensko si zahrá proti Kazachstanu, Rakúsku a Maďarsku.

Záverečná nominácia bude oznámená v pondelok na tlačovej konferencii o 9.30.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Pospíšilovci sa rozhodli. Nemenia názor, ale reprezentovať prídu