Jágr má vraj novú funkciu. V Kladne je vedený ako fyzioterapeut

Jaromír Jágr.
Jaromír Jágr. (Autor: Peter Jesenský)
Sportnet|15. okt 2022 o 13:01

V rámci zápisu o stretnutí medzi Kladnom a Spartou Praha boli viaceré nezrovnalosti.

KLADNO. Má päťdesiat rokov, ale stále je aktívnym hokejistom. Jaromír Jágr opäť nechýba na striedačke českého extraligového Kladna.

A to aj napriek tomu, že v tejto sezóne ani raz nevošiel na ľad. V klube je síce vedený ako majiteľ, ale táto funkcia mu neumožňuje chodiť na striedačku počas zápasu.

Legendárny hokejista bol v poslednom zápase vedený ako fyzioterapeut. V zápise o stretnutí medzi Kladnom a Spartou Praha však boli viaceré nezrovnalosti.

Hlavný tréner Otakar Vejvoda bol napríklad vedený ako funkcionár. Vedúci tímu Václav Blažek bol zas vraj hlavný tréner. Brankársky tréner Radek Jirátko sa stal oficiálne vedúcim tímu.

Hovorca klubu vysvetlil, že problémom sú aj trénerské licencie. "Václac Blažek má v tejto chvíli ako jediný A-licenciu," vysvetlil Lukáš Jůdl pre sport.cz.

"Aj Ota Vejvoda síce má licenciu, ale robil si ju vo Švédsku a riešime administratívne kroky, aby mu ju uznali v Česku," dodal.

A prečo bol Jágr fyzioterapeut? "Jarda má túto funkciu v zápise, aby mohol byť prítomný na striedačke, nič v tom nie je," uzavrel hovorca.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Česko»Jágr má vraj novú funkciu. V Kladne je vedený ako fyzioterapeut