Vlani najlepší brankár sa kajá. Chytal som nah**no, hanbím sa, vraví Šesťorkin

Igor Šesťorkin.
Igor Šesťorkin. (Autor: TASR/AP)
Oh my Hockey|29. nov 2022 o 08:02

New York Rangers podľahli New Jersey Devils 3:5.

NEW YORK. Vlani bol najlepším brankárom v NHL a v tejto sezóne mali s Jaroslavom Halákom vytvoriť silné duo. Opak je pravdou.

Igor Šesťorkin aj Jaroslav Halák zatiaľ zaostávajú za očakávaniami. Rusa trápi jeho momentálna forma a nebojí sa o tom rozprávať aj pred novinármi.

Mimoriadne sebakritický bol po prehre 3:5 proti New Jersey.

"Brankár zase odchytal nah**no zápas. Cítim sa zle, chytám zle. Hanbím sa za seba. Každý gól bol lacný. Takéto strely musím chytať. Ak chce tím vyhrávať zápasy, musím chytať lepšie," vyhlásil.

Prvýkrát inkasoval po bekhendovej strele Tomáša Tatara. Potom ho prekonali Šarangovič, Hughes a McLeod. Z 37 striel chytil 33.

Z ruského brankára si uťahovali dokonca aj prítomní fanúšikovia Devils, ktorí prehlušili ticho v Madison Square Garden ironickými pokrikmi na jeho adresu.

Kouč Gerard Gallant nevidí problém v jednom mužovi a ako vždy sa snaží byť objektívny: "Problém je tím. Všetci, aj my tréneri. Musíme to otočiť."

Rangers sú momentálne na piatej priečke v Metropolitnej divízii bod za postupovou pozíciou. Prehrali posledné tri stretnutia, inkasovali v nich dvanásť gólov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Vlani najlepší brankár sa kajá. Chytal som nah**no, hanbím sa, vraví Šesťorkin