Gesto útočníka Košíc zaujalo divákov, tréner ho vychválil: Bol úžasný

Na snímke vľavo Marek Slovák (Košice) strieľa prvý gól brankárovi Liborovi Kašíkovi (Nitra) v piatom zápase štvrťfinále play off hokejovej Tipos extraligy HC Košice - HK Nitra.
Na snímke vľavo Marek Slovák (Košice) strieľa prvý gól brankárovi Liborovi Kašíkovi (Nitra) v piatom zápase štvrťfinále play off hokejovej Tipos extraligy HC Košice - HK Nitra. (Autor: TASR)
Patrik Fotta|25. mar 2023 o 02:00

Marek Slovák strelil gól svojmu materskému klubu.

KOŠICE. "Košice, Nitra, Košice," skandoval fanklub "oceliarov" po postupe do semifinále. Súperovi vzdali hold a zároveň poukázali na priateľské väzby medzi fanúšikovskými tábormi oboch tímov.

V poslednej minúte už bola celá Steel Aréna na nohách a vyprevádzala domáci tím búrlivým potleskom medzi najlepšiu štvorku.

"Nitra si zaslúži obrovský kredit. Vedeli sme, že to bude proti nim extrémne náročné. Patrili k najlepším tímom ligy v druhej polovici sezóny," pochválil súpera tréner Košíc Dan Ceman.

Kameň zo srdca spadol kapitánovi Michalovi Chovanovi, ktorý pôsobí v tíme osemnásobného slovenského majstra štvrtú sezónu.

"Potvrdilo sa, že sme skvelá partia. Chvíľku si užijeme eufóriu a hneď sa začneme pripravovať na semifinále. Chcem poďakovať aj divákom, boli fantastickí," uviedol Chovan.

Slovák: Rešpektujem, čo som s Nitrou zažil

V piatom zápase sa vedenia ujali hostia. Košickí hokejisti však veľmi rýchlo dokázali odpovedať.

Marek Slovák sa po skvelej prihrávke od obrancu Jensa Olssona dostal do samostatného úniku, ktorý chladnokrvne premenil.

Bezprostredne po strelení gólu zaujal svojím džentlmenským gestom, ktoré sa príliš často nevidí.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Gesto útočníka Košíc zaujalo divákov, tréner ho vychválil: Bol úžasný