Dvorskému a Mešárovi sa skončila sezóna. Reprezentácia s nimi zrejme neráta

Dalibor Dvorský v zápase Slovensko - Švajčiarsko na MS v hokeji do 20 rokov 2024.
Dalibor Dvorský v zápase Slovensko - Švajčiarsko na MS v hokeji do 20 rokov 2024. (Autor: Andreas Robanser/Puckfans)
Oh my Hockey|19. apr 2024 o 07:47

Dvorský bol najproduktívnejší Európan v základnej časti, Mešár viedol produktivitu v play-off.

KITCHENER, SUDBURY. Hokejisti Filip Mešár aj Dalibor Dvorský v noci na piatok odohrali svoje posledné zápasy v prebiehajúcej sezóne OHL.

Kitchener Rangers s Mešárom v zostave vypadol po prehre 3:4 a 0:4 na zápasy v sérii s Londonom. Slovenský mladík ukončil vyraďovacie boje so 16 (1+15) bodmi v 10 dueloch ako najproduktívnejší hráč ligy.

Najproduktívnejší Európan v základnej časti Dalibor Dvorský sa z play-off taktiež porúča po prehre 0:4 na zápasy. V poslednom stretnutí jeho Sudbury nestačilo na North Bay, prehralo 0:5.

Obaja zažili vydarenú sezónu a predviedli sa aj na majstrovstvách sveta do 20 rokov. Pýtali si pozvánku do mužskej reprezentácie, kde s nimi pravdepodobne už nerátajú.

Generálny manažér Miroslav Šatan k nim pred pár dňami povedal: "Mladých hráčov je oveľa lepšie zaradiť do prípravy skôr, tak ako Petrovského. Lebo potom prídu Cehlárik, či Hrivík a to už bude viac o ladení ako o skúšaní.

Nie je to nemožné, ale v druhých dvoch týždňoch prípravy menej pravdepodobné. Naviac máme ešte zápasy v Nemecku a tam môžu viacerí potvrdiť formu a miest bude menej."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»OHL»Dvorskému a Mešárovi sa skončila sezóna. Reprezentácia s nimi zrejme neráta