Za Sádeckého a Pašeka. Fanklub Bratislava Capitals organizuje Tichý pochod

Fanúšikovia si uctili pamiatku Borisa Sádeckého pred štadiónom v Bratislave.
Fanúšikovia si uctili pamiatku Borisa Sádeckého pred štadiónom v Bratislave. (Autor: TASR - Martin Baumann)
SITA|7. nov 2021 o 12:50

Chcú si uctiť úmrtia Borisa Sádeckého a Dušana Pašeka ml.

BRATISLAVA. Fanklub hokejového klubu Bratislava Capitals organizuje v nedeľu popoludní akciu pod názvom Tichý pochod za Borisa a Dušana.

Pôjde o verejnú tichú spomienku na útočníka Borisa Sádeckého a viceprezidenta a tiež generálneho riaditeľa klubu Dušana Pašeka ml, ktorí nečakane skonali tento týždeň v priebehu niekoľkých dní.

"V nedeľu 7.11. si uctíme Borisa Sádeckého a Dušana Pašeka, ktorí nás tento týždeň tragicky opustili. Pochod sa začína pri Klientskom centre na Tomašíkovej a bude pokračovať pešo až po Zimný štadión Ondreja Nepelu, kde si uctíme Borisa s Dušanom.

Od Klientského centra sa pohneme o 17:00 h," napísal fanklub slovenského zástupcu v nadnárodnej Ice Hockey League na svojej prezentácii na sociálnej sieti.

Boris Sádecký zomrel v stredu 3. novembra vo veku 24 rokov. V nemocnici podľahol následkom zlyhania srdca počas hokejového zápasu v rakúskom Dornbirne. Jeho príčinou mal byť zápal srdcového svalu. Podľa priateľky B. Sádeckého lekári vylúčili ochorenie COVID-19.

Dva dni po Sádeckého skone našli na bratislavskej Kolibe bezvládne telo viceprezidenta klubu Dušana Pašeka ml. Mal 36 rokov a všetko nasvedčuje tomu, že sa obesil.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Za Sádeckého a Pašeka. Fanklub Bratislava Capitals organizuje Tichý pochod