Legendy si v rámci exhibície zahrajú hokej. Rozhodcom bude majster sveta z Göteborgu

Rozhodcom exhibičného stretnutia bude bývalý slovenský hokejový reprezentant Jerguš Bača.
Rozhodcom exhibičného stretnutia bude bývalý slovenský hokejový reprezentant Jerguš Bača. (Autor: SZĽH)
SITA|28. apr 2022 o 15:37

Na exhibícii v Liptovskom Mikuláši sa predstavia viaceré slovenské športové osobnosti.

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ. Na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši predvedú v piatok podvečer od 18.15 h svoje hokejové umenie viaceré slovenské športové legendy.

Ako referuje web olympic.sk, nebudú medzi nimi chýbať ani štyria olympijskí šampióni - Miloslav Mečíř (tenis), Michal Martikán a Elena Kaliská (vodný slalom) a František Kunzo (futbal).

„Hokej si vždy rád zahrám. Vo futbale som hral v obrane, v hokeji však radšej útočím,“ povedal František Kunzo, držiteľ zlatej medaily z OH 1980 v Moskve.

Do Liptovského Mikuláša zavítajú i rýchlostný kanoista Juraj Tarr s biatlonistom Pavlom Hurajtom. Zo športovcov ich doplnia bývalí účastníci olympijských hier Martin Otčenáš, Ján Šajbidor, Jaroslav Žitňanský, Peter Šoška, Michal Malák, Marián Ostrčil či Ján Žiška.

Diváci sa budú môcť tešiť i na „majstrov hokejového remesla“, ktorí sa predstavili v minulosti na zimných olympijských hrách. Korčule si obujú aj Ján Laco, Martin Cibák, Karol Križan, Ivan Droppa, René Pucher a Barbora Brémová.

Exhibičný duel, ktorý organizuje Slovenská asociácia olympionikov, podporia aj ďalší športovci, ktorí budú na striedačkách. Rozhodcom bude Jerguš Bača.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Legendy si v rámci exhibície zahrajú hokej. Rozhodcom bude majster sveta z Göteborgu