Brejčák opäť predĺžil zmluvu. V Poprade potiahne už dvanástu sezónu

Daniel Brejčák.
Daniel Brejčák. (Autor: TASR - Oliver Ondráš)
TASR|4. máj 2022 o 10:10

Skúsený obranca bude hrať v jednom tíme šiestu sezónu za sebou.

POPRAD. Slovenský hokejový obranca Daniel Brejčák sa dohodol s vedením HK Poprad na novom kontrakte. Tridsaťpäťročný bek začne pod Tatrami už šiesty angažmán za sebou, vo svojom materskom klube celkovo potiahne už dvanástu sezónu.

V počte štartov za HK Poprad sa Brejčák zaradil na siedmu pozíciu historického poradia.

"V Poprade máme vynikajúce podmienky a zázemie. Rovnako aj doma mám pohodu, manželka sa o mňa výborne stará a synovia ma dobíjajú energiou. Preto som chcel prioritne zostať v HK Poprad," objasnil Brejčák pre web extraligového klubu svoje zotrvanie v mužstve "kamzíkov".

"Do každého zápasu nastupujem s tým, že odovzdám na ľade 100 percent. Taktiež si stále túžim splniť sen v podobe titulu v popradskom drese."

Brejčák nastupoval podstatnú časť svojej kariéry práve v drese materského Popradu. V najvyššej slovenskej súťaži pôsobil aj v Kežmarku a Košiciach, krátko hral aj za taliansky tím Kaltern/Caldaro.

V uplynulom ročníku odohral v drese Popradu 55 zápasov a nazbieral 16 kanadských bodov (5+11). Celkovo ich má v extralige na konte 745.

"Je to malý veľký muž nášho tímu a popradský srdciar. Má obrovské skúsenosti. Je to výborný chlap na ľade aj mimo neho. Je taktiež skvelý korčuliar s výbornými zručnosťami a prehľadom v hre, vie sa obetovať pre tím a nebojí sa ani fyzickej hry a postaviť sa o hlavu vyšším súperom," povedal na adresu skúseného zadáka tréner Popradu Martin Hrnčár.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Brejčák opäť predĺžil zmluvu. V Poprade potiahne už dvanástu sezónu