Kapitán a najlepší strelec. Litvínov predĺžil zmluvy s dvoma Slovákmi

Matúš Sukeľ.
Matúš Sukeľ. (Autor: HC VERVA Litvínov/ facebook)
Sportnet|24. dec 2022 o 16:35

Obaja podpísali dvojročné kontrakty.

LITVÍNOV. Český hokejový klub HC VERVA Litvínov si pripravil vianočné prekvapenie pre svojho trénera a tiež dvoch slovenských reprezentantov. 

V sobotu predĺžil spoluprácu s trénerom Karlom Mlejnkom, kapitánom mužstva Matúšom Sukeľom a najlepším strelcom extraligy Andrejom Kudrnom. Obaja slovenskí útočníci by mali v Litvínove zostať do konca sezóny 2024/2025. 

"Pokračovanie Matúša aj Andreja je pre tím aj klub do budúcnosti veľmi dôležité a som naozaj rád, že sme sa s týmito hráčmi na zmluvách dohodli," povedal pre oficiálny web generálny riaditeľ klubu Pavel Hynek. 

Slováci sa vo svojich vyjadreniach zhodli. Sú šťastní, že podpísali nové kontrakty a chcú pomôcť tímu k dosiahnutiu čo najlepších výsledkov.

"V kabíne sme dobrá partia, a tak dúfam, že sa nám bude ďalej dariť. Urobíme všetko pre to, aby sme boli úspešní a prinášali radosť z hokeja sebe aj našim fanúšikom," povedal Kudrna, ktorý nastrieľal v sezóne už 16 gólov.

Aj tréner Mlejnek vyzdvihol prínos spomenutých hokejistov.

"Matúšova túžba, prístup a odhodlanie pracovať pre úspech tímu sú príkladné.

Andrej má veľmi dobrú sezónu, je obrovským prínosom pre tím vo všetkých herných situáciách a navyše je stále v najlepšom veku. Veríme, že svoju vysokú výkonnosť bude potvrdzovať naďalej," povedal.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Česko»Kapitán a najlepší strelec. Litvínov predĺžil zmluvy s dvoma Slovákmi