Hodúr so Šinglárom možno z Liberca do Mladej Boleslavi

SITA|3. jan 2008 o 16:39

LIBEREC 3. januára (SITA) - Slovenský futbalový reprezentant Ivan Hodúr je čoraz bližšie k prestupu z českého klubu Slovan Liberec do konkurenčnej Mladej Boleslavi. Dvadsaťosemročný stredopoliar sa podľa ...

LIBEREC 3. januára (SITA) - Slovenský futbalový reprezentant Ivan Hodúr je čoraz bližšie k prestupu z českého klubu Slovan Liberec do konkurenčnej Mladej Boleslavi. Dvadsaťosemročný stredopoliar sa podľa informácií regionálnych novín Liberecký deník už dohodol s aktuálne 10. tímom v tabuľke najvyššej súťaže - Gambrinus ligy 2007/08. "Teraz záleží na tom, či sa udeje dohoda medzi klubmi. Buď pôjdem do Mladej Boleslavi už teraz v zime, alebo až v lete," povedal Hodúr, ktorý chcel spod Ještědu odísť už po skončení sezóny 2006/07. Vtedy preferoval zahraničný angažmán, ale ozval sa len jeden záujemca - nemenovaný druholigový taliansky klub. "To sa mi príliš nepozdávalo," priznal rodák zo Šale, ktorému sa končí platnosť zmluvy s Libercom v lete tohto roku. Hodúr by mohol v Mladej Boleslavi nahradiť špílmachra a českého reprezentanta Marka Matějovského, o ktorého sa zaujímajú viaceré zahraničné mužstvá. "Chceme Hodúra získať už v januárovom prestupovom termíne," cituje iDnes.cz riaditeľa Mladej Boleslavi Zdeňka Kudelu.

Okrem Hodúra by mohol rovnakým smercom z Liberca do Mladej Boleslavi putovať ďalší člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie, pravý obranca Peter Šinglár.

Ako ďalej uvádza Liberecký deník, 11. tím tabuľky Gambrinus ligy údajne čaká aj veľká brankárska rošáda. Dvojica Zdeněk Zlámal - Zbyněk Hauzr by mala odísť, pričom sa ráta s príchodom slovenského gólmana Matúša Kozáčika zo Sparty Praha a Čecha Miloša Buchtu, ktorý pôsobil na Slovensku v Trenčíne a Prešove.


Nachádzate sa tu:
Domov