Hodúr by mal v utorok podpísať zmluvu s MFK Ružomberok

SITA|16. jún 2008 o 16:35

RUŽOMBEROK 16. júna (SITA) - Slovenský corgoňligový futbalový klub MFK Ružomberok je blízko k získaniu prvej hráčskej posily pre nastávajúcu sezónu najvyššej domácej súťaže. Do klubu spod Čebraťa má namierené ...

RUŽOMBEROK 16. júna (SITA) - Slovenský corgoňligový futbalový klub MFK Ružomberok je blízko k získaniu prvej hráčskej posily pre nastávajúcu sezónu najvyššej domácej súťaže. Do klubu spod Čebraťa má namierené člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie doteraz obliekajúci dres českej Mladej Boleslavi Ivan Hodúr. Ako agentúru SITA informoval hráčov zástupca Emil Kovarovič, k podpisu zmluvy medzi 28-ročným rodákom zo Šale (nar. 10. 7. 1979) a zástupcami ružomberského klubu by malo dôjsť v utorok predpoludním.

"Na základe poverenia z Mladej Boleslavi som dostal na starosť prestup Ivana Hodúra. Nový tréner českého tímu Pavel Hapal počíta do stredu zálohy s iným slovenským hráčom Lukášom Opielom. Keďže Ivan Hodúr nebol pre Mladú Boleslav až takým lacným futbalistom, rozhodli sa, že v prípade dobrej ponuky ho uvoľnia. V hre o jeho služby boli aj iné kluby, v rozhovore s majiteľom Ružomberka pánom Fiľom sme sa však zhodli na tom, že hráča tohto typu v kádri momentálne nemajú. Museli sme počkať na angažovanie nových trénerov, ktorí rovnako prejavili o Ivana záujem. V priebehu minulého týždňa došlo k rokovaniam medzi klubmi, ktoré sa napokon dohodli na prestupovej čiastke. Tá je na slovenské pomery veľmi slušná a zaujímavá," povedal E. Kovarovič na margo 28-ročného kreatívneho stredopoliara.

Ako je známe, novým trénerom MFK Ružomberok sa minulý týždeň v utorok stal bývalý kouč Sparty Praha Michal Bílek.


Nachádzate sa tu:
Domov