Hodgson by sa mal sústrediť na svoju prácu, tvrdí Benítez

SITA|2. nov 2010 o 13:00

Bývalý kouč Liverpoolu Rafael Benítez sa bráni kritike nového trénera Hodgsona.

LONDÝN. Bývalý tréner FC Liverpool Rafael Benítez si pri svojom návrate na Britské ostrovy už v role kormidelníka Interu Miláno neodpustil kritiku na adresu svojho nástupcu Roy Hodgsona.

Španielovi sa nepáčili komentáre týkajúce sa udalostí na Anfield Road pred zmenou na poste hlavného trénera. Hodgson v nedeľu vyhlásil, že Benítez zakázal skautovi a ambasádorovi FC Liverpool Kennymu Dalglishovi prístup na tréningové ihrisko.

"Niektorí ľudia nedokážu vidieť farára na hore z cukru. Možno je to preto, lebo nie je v Liverpoole dostatočne dlho. Ja som bol ten, kto priviedol Kennyho Dalglisha do pozície v klube a bývalý výkonný riaditeľ Christian Purslow ho poveril ďalšími úlohami. Možno o tom len nevedel, ale som ochotný podať mu vysvetlenie," povedal Benítez v Londýne pred zápasom A-skupiny Ligy majstrov s Tottenhamom.

Liverpool má nového trénera, ale staré problémy

V uplynulom ročníku priviedol "The Reds" len k siedmemu miestu v Premier League, ale po príchode Hodgsona je na tom mužstvo slovenského stopéra Martina Škrtela ešte horšie. Po nedeľňajšom víťazstve nad Boltonom sa posunulo z pásma zostupu na 12. priečku.

"Nechal som tu tím, ktorý mal hodnotu 300 miliónov libier a 13 reprezentantov. Namiesto uštipačných poznámok by sa mal pán Hodgson sústrediť na svoju prácu," odkázal Benítez.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Hodgson by sa mal sústrediť na svoju prácu, tvrdí Benítez