Hargreavesa čaká náročná sezóna na dvoch frontoch

SITA|28. aug 2008 o 10:36

MANCHESTER 28. augusta (SITA, AFP) - Stredopoliar anglického futbalového veľkoklubu Manchester United Owen Hargreaves by sa piatkovým duelom o Európsky superpohár proti ruskému Zenitu Petrohrad rád "odpichol" ...

MANCHESTER 28. augusta (SITA, AFP) - Stredopoliar anglického futbalového veľkoklubu Manchester United Owen Hargreaves by sa piatkovým duelom o Európsky superpohár proti ruskému Zenitu Petrohrad rád "odpichol" do výbornej sezóny. Dvadsaťsedemročný reprezentant Albiónu sa počas prípravného obdobia trápil so zápalom šliach a od pamätného májového finále Ligy majstrov 2007/08 proti FC Chelsea sa neobjavil v zostave A-mužstva "červených diablov". "Čaká ma veľmi náročná sezóna v drese United aj Anglicka, preto chcem byť fit. Posledných 18 mesiacov som mal stále s niečím problém. Niekedy to bolo horšie, inokedy lepšie, no určite to bolo ďaleko od spokojnosti," uviedol Owen Hargreaves, ktorý je použiteľný v strede poľa na viacerých postoch a dokonca aj v defenzíve.

V zápase o Európsky superpohár sa tradične na Štadióne Luisa II. v Monaku stretávajú úradujúci víťazi dvoch najprestížnejších európskych pohárových súťaží - Ligy majstrov a Pohára UEFA.

Nachádzate sa tu:
Domov